Sommar

Jag väntar på att min vän ska höra av sig så jag slipper ha tråkigt hela denna långa dag. Hade tänk att baka bullar men vaknade så sent så det blev inget med det. I morgon fyller Jonatan år och jag hoppas han blir nöjd med min present. Längtar till midsommar, rött hus med vita knutar är ju inte fel just då.

 

Puss  och kräm


Söndag

Fuck. Maja har åkt.

Varför är jag sån här?

Nu! Precis just nu började det kännas jobbigt. Tur att jag ska träffa Maja inom en timma. Då hinner det kanske inte gå så långt. Hon kommer i och för sig ändå bara säga "prata", det vet jag. Men jag behöver nog ändå höra det.

 

Torsdag, fredag, måndag, tisdag... Kanske inte helt bra ändå.


Jona jobbar

Det är tisdag idag, har inget planerat förän torsdag. Kan bli mycket tråkiga dagar men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Och njuta av solen som just kommit på att det är sommar!

 


 

Jaha! Då fick man reda på att sista kursen är klarad = CSN nästa år. OHYEAH!!


ingen rubrik, bara besvikelse

Tre samtal med Jonatan i natt. Varav ett väldigt jobbigt. Fyfan, hatar mig själv igen. Det är svårt att förlåta trots att det är så längesedan. Tror inte jag förlåtit mig själv än, snarare lärt mig att leva med det. Det kommer hon också att behöva göra.

 

 


Salto

Hade nästan glömt den resan jag så många gånger funnit tröst i. I nitt nästa liv ska jag vara en svamp på fjället i Saltoloukta.

 

 

 

 


onsdag

Mitt huvud känns tungt och jag är trött. Inte så hungrig tror jag. Är förkyld men vill inte vara det. Har bokat bord till lördag så då vill jag ju vara pigg igen. Känner mig inte så rolig just nu :(

Älskade människor!

Tänk att det finns en människa som är så go och fin och som tycker om mig så mycket som du gör!! :D:D

 

Tack för allt.

 


 

Maja har åkt till grek-landet idag och jag saknar henne redan. Hon kommer hem men sedan blir det en hel sommar utan henne och sen tre hela jävla år! Kommer inte orka...


Det är inte måndag egentligen

Jag måste försöka sätta ihop mig själv till en helhet igen. Samla tankarna och hitta kraft och motivation för att hålla ut.

Det är inte måndag egentligen

Jag måste försöka sätta ihop mig själv till en helhet igen. Samla tankarna och hitta kraft och motivation för att hålla ut.

Gråter. Igen.

Känner mig inte så pepp längre. Insåg just att kommande vecka delvis inte kommer bli så rolig. Utöver det så har det blivit för sen hemkomst två nätter i rad vilket inte dämpar mitt uppgivna humör särskillt mycket. Dock en del go mat, två bubbelbad och tårta som gjorde helgen värd. Och Jonatan då. Men han åkte ifrån mig nu.

 

Hur ska man göra för att hålla tårarna borta?! Måste nog iväg. Jag kommer och hälsar på dig.