Torsdag

Solen lyser på guldgula björkar utanför fönstret idag också. Jag tog några kort. Jalapeñon mår bra och tomaterna är fortfarande gröna. Jag känner att jag inte har någon plan för denna förmiddagen. Irrar omkring i lägenheten.

Skola

Jag började läsa boken om Simmar-Emma i morse på bussen. Den handlar om hennes kamp mot sjukdomen bulimi. Läste ut den nu medan Jonatan är och sparkar på en rund boll. Lättläst. Jag grät ibland. Boken innehåller mycket smärta, sorg och kämpargladje. Bulimi och elitidrottande i kombination. Jag förstår inte.
Vill man läsa mer om ätstörningar och idrott rekommenderar jag den här rapporten.

Höstigt

Utanför vår balkong är löven gula. Vi har tre björkar precis utanför, de ser ut att frysa. Jag har matat in massvis med data  i ett kostberäkningsprogram som räknar ut hur mycket man fått i sig av olika näringsämnen. Skoluppgift. Men Jonatan dissade min dag 3 så nu orkar jag inte fortsätta med de sista två dagarna. Han sitter och skjuter virtuella gubbar vid datorn. Det kanske jag skulle ta och dissa.. :( Suck. Frågan är om man skulle ta en regnpromenad runt sjön för att  få i sig lite frisk luft. Jag funderar på det. Annars blir det mest promenader genom staden när jag går till och från skolan. Där är det nog inte så frisk luft.

 


 

Inatt drömde jag att jag födde barn. Hela förlossningen och allting. Tror jag fick en flicka. Hon var jättesöt och mjuk. Men min mormor ville ta hand om henne hela tiden så jag kunde knappt träffa det lilla knytet och det var jag lite ledsen över.

 


Lördag

Plugga? Nääe
Äta hummer? Jaaa