tio månader, snö och mellandagar.

 

 

 

 


27:e december

och fyra dagar kvar med min pirat-almenacka på väggen. sorgligt. det var räfven-spelning igår. musikens hus. kultiration och glesbygd´n spelade också. trevligt men aningen segt. träffade belin där, goseelin! fast hon sprang i väg när hon kom på att hon inte betalat parkering. haha, hoppas att hon inte fick böter! sedan är det värt att lägga till att det är sjukt läskigt med kopior!

 

idag finns inga planer, jag vill äta kladdkaka med vispad grädde, dricka te och må gött. finns det sällskap som vill det samma?

 

pusshej


Juldagen

Japp, nu är julaftonen över, och snart hela julhelgen. snart börjar skolan igen och nu har min projektarbetesångest satt igång på allvar. måsta skriva och skicka in till karin måste köpa tyg men jag har i alla fall fått en symaskin. så sjukt najs! har inte provat den än men det lär blir under dagen. 

 

igår fick jag saknastaffan ryck på kvällen och skickade långa sms till honom och skrev hur fruktansvärt mycket jag saknar honom. jäklar vad jag längtar till lördag och sedan till nyår. det blir så bra att välkomna det nya året med dig älskling. om det inte hade varit  för att han skulle hem till sin mormor idag hade jag inte tvekat på att våldgästa honom. 

 

just det, jag drömde att jag tränade med trelleborgs team inatt. de hade tio killar i sitt lag, de sög och de hade everest och google som sponsorer.. haha..  jag kom iaf fram till att inte byta lag utan stanna i pacific.. 

puss på er


God Jul :D

Det är väl dags att säga god jul! ni anar inte hur mycket gravad lax jag har ätit. det hade räckt att julbordet bestod av det för min del. så grymt gott. snart är kalle på tv och sedan ska jag hålla tummarna för att det stor paketet under julgranen är till mig. HOPPAS HOPPAS! 

 

puss och hej! <3


Granbanan

Idag har det varit en sjukt handlingskrafitig dag. jag vaknade vid nio av att jag inte kunde andas och gick raskt upp och kurerade mig lite. nässpray med mera kan behövas för att återfå andningen på morgonen. sedan läste jag gp, duschade klädde på mig och dammsög mitt rum. HELT FRIVILLIGT! kan ni tänka er liksom?

 

med ett lite mindre dammigt rum men med en helt tom kyl så åkte jag, papsen och tovsen och handlade mat på hemköp. najs. vi åkte vidare till frölunda torg och letade parkeringsplats i en halv timma. vi köpte present till min lilla kusin som fyllt 13 och bytte mammas födelsedagspresent (förövrigt fyller mamma och min kusin år på samma dag :O)  

 

yes och sedan när vi gjort det åkte vi hem och åt lunch (våfflor, hohohoho) och sedan började pappa skriva julkort (lite efter?) och jag gjorde tryfflar, inte klara, shit det kommer bli bråttom. och sedan har jag sovit tio minuter och gjort lite mer på tryfflarna och nu hamnade jag här. 

 

jag lyssnar på ett manu negra-album som jag inte hört förut. jävligt hetsingt fast sjukt najs. Patchanka heter det!

 

ikväll ska jag och staffan till liseberg och kolla på träden och surprise mfl. :D gött som fan. sen ska vi nana hos honom, gött som fan igen.

 

jag har vattnat granen. den har durckit mer en en halv liter på ett dyng, oh my! hohoho

 

PUSSHAJ


MAJSEN

majsan kom förbi!
turbomys!


sick

drabbades nog av total otur igår. när jag nästan var klar med mitt filosofiarbete svarar  inte word och allt försvann. jag grät nog i en timma. staffan kunde inte heller hitta det trots att han hjälpte mig via fjärrhjälp. till slut tog jag tag i mig själv och skrev om allting. fyfan va pain det var! på kvällen sen upptäckte jag att jag hade feber. hade ju känt mig krasslig hela dagen och blev svagare och svagar. efter ganska lång och hyffsat god sömn inatt vaknade jag iaf feberfri vilket var gött som fan. men min fruktansvärd huvudvärk och halsont var fortfarande kvar och jag är så galet glad att jag stannade hemma från skolan idag. är väldigt ljudkänslig, varför blir man det när man är sjuk? 

 

måste dessvärre till ishallen ett par timmar snart. knattisarna har uppvisning och jag har en del musik och måste väl åka åtminstånde ett program som de allra minsta aldrig skulle minnas annars. hihi. skippar träningen iaf. hade absolut not klarat att träna idag. istället kanske jag kan skriva på svenskaarbetet så att det kan bli klart ikväll så jag kan umgås med min lilla, lilla syster som kommer hem imorgon. : ) gulle henne! 

puss och hej <3


vill inte, orkar inte

jag är överstressad, jag fattar inte dicks jävla filosofiuppgift, vet inte vilken författare jag ska skriva om på svenskaarbetet och jag suger verkligen på att skriva inledningsanförade till samhälls/naturdebatten. sitter bara här och skakar på benen tårarna rinner en och en ner på tangentbordet och jag har en fruktansvärd skrivkramp. jag ska banne mig ta körkort och börja jobba på posten med christian. alternativt så åker jag till brasilien och hugger ner regnskog eller nåt annat så jag kan må ännu sämre. min hals är svullen efter gårdagens hejaramsor, den har gjort helvetiskt ont hela dagen. lyssnar på nightwish, ett gott tecken på att jag mår dåligt men det känns skönt. staffan säger att det löser sig men jag litar fan inte på honom på den punkten. jag tror att jag kommer skolka dom två sista dagarna i skolan och skita fullständigt i inlämningarna. vill ta en promenad och gå vilse inatt. någon som vill gå med eller ska jag ta med ipoden? tror nästan att jag föredrar ipoden.. 

måndag igen

det är helt sjukt vad veckorna går fort. nu är helgen över och utekväll på trädgårn, party och uppvisning är överstökat. skönt och väldigt sorgligt på samma gång. har umgåtts mycket med majsan i helgen också, fantastiskt! :D nu är jullovet bara tre arbeten bort sen är det AVKOPPLING som gäller. ska ha mycket lov från isen också. gött som faen! jag har varit på studiebesök på gp, exakt samma studiebesök som för två år sedan. ball som fan. blö.. aja, emma, staffan och jag vann iaf tävlingen och fick varsitt pennfack och anteckningsblock som pris. kanske vinner vi biobiljetter också :D hoho, fast så bra var vi nog inte.. jaja. 

 

manu chao <3


matteprov

har ju matteprov om ca mindre än 11 timmar. jag har pluggat totalt 40 minuter inför det (på min fritid). och jag är så jäkla rädd at jag kommer ångra det när jag sitter där imorgon. men det känns faktiskt som att j ag kan allt, utom det där med härledningen då (+h.....) ska försöka få lite bättre kläm på det nu. har varit duktig och gjort massa annat nyttigt idag iaf. fixat vaccin (helvete vilken tid det tog), brännt tre skivor inför juluppvisningen, klippt låt inför juluppvisningen samt städat (ej dammat men det kommer) i min hylla. nu ska jag som sagt kolla lite på härledningen och äta yoghurt sen blir det nana :D

 

godnatt gullungar! : )


matteplugg

blir så jobbigt stressad av det hägrande matteprovet. det är en jobbig stress som absolut inte peppar mig att plugga. man borde göra som staffan sa igår och ta jullov redan nu. fan va gött det hade varit. men nej, star som jag är så ska jag upp sju imorgon, allt för att hinna med matten och  efter skolan ska ju emma och jag köpa present till gabriella. måste köpa present till mamma också, fyller år på söndag. och som jag skrivit tidigare är hela helgen fullbokad men jag ser verkligen, verkligen fram emot det.

 

näe, nu är det dags att be om ursäkt för att dåligt blogginlägg och göra en kopp te.

 

pusshaj 


måndag v.50

det är måndag idag. vilket betyder ny vecka och ännu lite närmare till helgen. krogen på fredag, gabbi blir arton på onsdag för sjutton!! se upp gbg, hon är mer partysugen än någonsin! dessutom fullföljs helgen med brunch på lördag med staffans familj, så jag får se till att inte vara allt för bakfull och sedan även party på lördag. det kommer bli en så sjukt fin helg! den avslutas så klart med uppvisning i tuve på söndag. det kommer bli en lång dag med träning vid tolv och uppvisningar klockan tre och fem. bläblä. najsbajs så att säga.. höhö. 

nej, sorrylorry det blev inget fint inlägg idag. så det blir nog heller ingen fin kommentar från christian som avtalat. jag lyckades i alla fall undvika att skriva om matteångest och annat plugg som borde göras. kul!

 

(tove, snälla skriv ingen kommentar om att man inte behöver dricka och bli full. du är inte min mamsi. ; ))


stenar

Hopplösheten faller över mig som en tung sten. snart tappar jag banne mig hoppet om denna värld. är det verkligen här jag ska tillbringa hela mitt liv? bland så många knepiga människor? till och med de jag var övertygad om var smarta visar sig ha brister jag sent skulle tänka mig. jag blir så ledsen. jag vet inte hur jag ska orka längre. om du fuckar det för dig vet jag fan inte vad jag ska ta mig till! FATTA DET! jag slutar lita på dig. det hjälper inte vad du sa. DU SNACKAR SOM DOM! DU SNACKAR SKIT FÖR I HELVETE! förstå det! förstå att jag bryr mig om dig, förstå att jag redan oroar mig för dig. jag orkar inte tänka på detta också! vart ska detta leda?


en hyacinth var borde vara en mänsklig rättighet

 

Här är min fina hyacinth som jag värdesätter allra högst i mitt rum nu. den luktar helt underbart!


religionsprov och omotivation

anna var här en sväng i morse. eller ah, hon kom vid elva. hon hämtade sminkväskan och lämnade röda, glittriga kjolar. juluppvisningen närmar sig och det känns väl sådär. skönt när det är över blir det i alla fall. jullov here I come! fast innan dess ska jag roa mig. hela den helgen är fullbokad. hade gärna sett team ocean (lillalaget) åka på tjörn annars. ingen av dem har varit med på en teamtävling innan och oj vilken upplevelse de kommer få vara med om! ska fira gabbi, äta brunch mm den helgen i stället. 

nu borde jag fortsätta med relionplugget men jag är så förbannat omotiverad och jag vill inteinteinte. skiiiiit! detta kommer aldrig gå. hejdå.

 

ps. på wikipedia kan man läsa om vad  en sonett är om man inte vet det. nu vet jag.

 

ds.


sluta göra reklam!

i helvete vad folk har börjat kommentera min, och alla andras blogg bara för att man ska klicka in på deras så att det får fler läsare och verkar ballare än vad dom är! när de dessutom bara gör reklam för någonting blir jag ännu mer förbannad. era kommentarer ger mig ingenting, jag blir bara arg! så för i helvete, så länge ni inte har en åsikt eller bryr er på riktigt så sluta att kommentera min blogg för att jag ska kolla eran! detta är inte okej längre!!!