Tisdag

Det är väl lika bra att tycka om sig själv idag när man vet att man inte kommer göra det imorgon. Jag pluggar faktiskt duktigt!

läsa läsa läsa läsa osv

Jag vill inte mer, seriöst jag vill inte mer!

Underhållning

Sitter och läser Bengt Brüldes bok Häsla och Sjukdom, kapitel 4, sidan 113 där han diskuterar huruvida människor som mördar kan kallas psykiskt sjuka. jag möts av följande mening: Vi måste först undanta militärer och poliser som dödar i tjänst, människor som dödar i självförsvar, och människor som dödar av slarv eller av misstag.

 

tyckte det va lite komiskt. dock kan det bero på att jag just nu "lider" av sockerkick och kaffekick vilket brülde nog inte skulle se som en sjukdom.

 

kalaskram!

 

PS. tänk att en bok som denna kan göra mig lycklig en hel kvart, det är fantastiskt. och tänk att ett möte på två minuter kan göra dagen värd att uppleva.

DS.


gaaah!

borde typ avinstallera msn och koppla ur internet tills tentan är över.

F****

tänker mest på fel saker idag och har jättesvårt för att plugga. skjut mig!

Let it out

gör allt för att koncentrera mig på plugget. not. facebook, msn, musik. är inte lika rädd längre iaf. fast failar man denna tentan hamnar väl självförtroendet långt under botten. det är bara att kämpa på dessa två och en halv dagarna som man har på sig att påverka resultatet.

 

puss och kram


kolla kolla!

Syrran är ute på vift i europa och jag har inte den blekaste aning om vad hon gör just nu. lite konstigt känns det allt. snart kommer majs och emma och äter middag med mig. jag är hungrig och har lagat mat sen halv fyra ungefär. imorgon ska jag ta tag i mitt pluggande igen. sitta på stadsbiblioteket 11-17 eller liknande.. men ikväll ska jag skita i det och ägna mig åt roligare saker. lyssnar på dålig partymusik för att inte känna mig ensam och för att peppa peppa peppa! tycker inte riktigt om att det har blivit höst även om det är okej. alldeles för kallt på kvällar och mornar.

 

skriver min första tenta på onsdag!

 

pratade till halv fyra i natt. hur länge ska det bli kommande natt?

 

 

puss


hick hick hick hick hick hick osv

borde kanske skriva nåt men vet inte vad. kanske ska jag skriva att jag pluggat alldeles för lite idag, att jag köpt skor eller att maja var här och åt middag och efterrätt... kanske inte. ser fram mot imorgon. nu har jag hicka också, riktigt ordentlig hicka med många och hoppiga hick. jobbigt!

dag 2

snart slut. en ensamdag. imorgon börjar ett nytt kapitel för syrran. kommer nog sakna henne även om jag aldrig skulle erkänna det.

joooona

en dag ska ju vara den första så som första raden på en ny sida eller första sidan i ett nytt kapitel. snart är det vardag och jag håller tummarna för att det ska kännas såhär bra länge. ska inte vänta med att glädjas. ska gå och borsta tänderna och förbanna mig för att jag måste använda äcklig tandkräm eftersom jag inte köpt ny och sedan ska jag krypa ner och tänka vackra tankar. blommor och blad. god natt!

 

klart som sjutton att jag saknar det


syrran packar

och jag låtsas vara moraliskt stöd. hon har kommit igång nu ganska bra faktiskt. snart är jag ensambarn igen. ska bli intressant. imon ska jag hämta kurslitteraturen på pedagogens bibliotek, känns oerhört stabilt. hihi, har träffat en rolig en som inte vet så mycket som han tror. jag tänkte att jag ska plugga sönder innan onsdag nästa vecka, första tentan skrämmer livet ur mig. hoppas så att det ska gå bra. hihi, jag var nog lite busig idag, eller flummig rättare sagt :) sen har jag simmat 1400 meter idag. är ju snart uppe i en och en halv kilometer och om ett par år kan jag nog simma samma längd som det är till angered. lär väl ta sin lilla dag men biff kommer jag vara. frågan är vad jag orkar göra ikväll. trivs ganska bra här i systerysters säng med datorn. bryr mig nog inte så mycket om att hitta på nåt annat även om det nog hade varit trevligt. typ kaffe hos herv men jag kommer bara somna och jag har redan druckit kaffe idag. i lördags somnade med datorn i knät samtidigt som jag pratade med jonny på msn. klockan fem kom syrran in i mitt rum och frågade varför jag inte sov, min lampa va tänd, jag svarade att jag inte visste och sedan frågade hon va klockan var. jag tittade på telefonen och svarade tio över fem, rätt tid. sen sa jag att jag skulle sova och släckte. det skumma är att jag inte minns ett piss av detta. alltså, jag sov. hahaha. hur mycket kan man göra medan man sover egentligen?

silver

lite jobbigt men inte så förfärligt som det kan vara ibland. bara en tår med andra ord.

bus

tycker om att tycka om dig ♥

höst

idag såg jag höstens första gula löv när jag gick till bussen med busen alldeles för tidigt trots att jag var alldeles ledig och helst hade sovit massa timmar till. men man kan inte få allt man vill, ibland får man liksom nöja sig med en kall hand. jag ska träffa maja om två timmar knappt, sen blir det trädgårn ikväll. får se hur det går. har ont i magen och är inte supertaggad men är fin i håret och har systers fina kjol på mig. det är kallt och jag fryser fast min vetekudde är guld värd. började använda min fina halsduk igår, längtar så efter kappan. men den får allt hänga inne i garderoben ett par veckor till. nu är det dags att stoppa in vetekudden ett par minuter till i micron. sen ska den få värma fossingarna!

 

(vilka skor ska man ta ikväll? och ska man ta jacka? kommer jag hitta några passande strumpbyxor? och jag hittar inga fina sistaminuterweekends så det blir nog till att stanna i den svenska kylan)


Student

jag är en riktigt lycklig student idag! har lyckats beställa alla böcker från universitetsbiblioteket. (har varit lite långsam med det jag vet) men det ni, alla som köpt de fem fina böckerna eller hur många dom nu är.. dessutom har jag ställt mig i (ett års) kö till studentbostad. och inte nog med det, studiemedlet höjs med 305 kronor per månad! HAHA! det är ju bara för underbart!

puss och  kram vi ses på stan.

 

thai är godare om man får pilla någon på knäna...


pussis

jag skriver inte allt på min blogg. har en dagbok också. där i hamnar inte mycket men en del viktigt. terapi. jag väntar aldrig för länge. det är jag övertygad om, speciellt nu. tre pers. haha. jag är glad av en anledning. så är det nog nästan alltid. fast jag kan vara ledsen utan anledning så jag är nog glad utan anledning ibland också. feeling good. life is wonderful. det är bara att tacka och ta emot. hoppas att det får vara såhär bra ett tag. : )

oförstörd för dig

ditt brev är en påminnelse om allt fint som fanns. du har en låda, jag har det enda brevet.

Liten värld, lycklig värld

stan idag, det blir nog jättebra. alla känner alla och det är ganska underbart. jag är glad. manu chao. ensam hemma för en stund. MANU CHAO! jag blir panikglad. imorgon lycklig trots föreläsning. sov du länge bara gör det men hör av dig sen så blir jag ännu gladare, om möjligt. tittade på massa stockholm live-klipp på youtube igår. då blir man också glad. kramade pappa imorse. ska vänta en stund med att duscha och göra i ordning mig, ha en sån där seg morgon som man behöver ha på söndagar. kopplar in datorn till stereon, väljer kläder. väljer fina, matchande underkläder bara för att få känna lite av den där underbara vardagslyxen. gör hårinpackning. planerar att simma på tisdag. kanske kan få med mig lite nytt sällskap. fast syrran funkar ganska bra som sällskap hon med. spotify har sina fördelar, men jag har dålig musikfantasi måste jag erkänna. öppna dina sinnen och inse att du är lycklig!


jag kan, kan du?

vissa personer passerar långsamt förbi

man hinner se ögonen och däri en känsla

ibland klart och tydligt,

ibland väldigt svagt.

ren och skär lycka

en gnutta sorg

kanske total bekymmerslöshet?

 

vissa tillfällen passerar utan att man märker det

kommer till kungsport utan att veta hur,

hamnar i en djup kyss utan att förstå hur,

uppnår total lycka eller en sorg man inte kan hantera.

 

man hoppas att det finns fler plus än minus

att världen är positiv

ändå skrivs det mycket mer negativt

som om det är värt att tas upp.

fel fel fel

jag är lycklig och jag ska börja skriva om det.

 

efterrätt är positivt så det kan jag skriva om

mums.


dagen efter fredag

jag har nog aldrig varit såhär galet trött. är helt väck. men glad. skön musik på spårvagn underlättar livet. 2034 meter är ganska långt. andra sidan stan verkar vara populärt. inte kul men det motiverar väl mig att skaffa körkort. fan. tänkte att jag kanske skulle skriva nåt vettigt men det verkar inte bli nåt av det. får se om jag kan få ihop en dikt istället.

nana

hit har inte skolfolket hittat än. känns skönt faktiskt :) vet inte om dom ska få göra det heller... feeeest imon! jej! :D lycka, lycklig!

onsdag

har svårt att bestämma mig. sittning eller party på fredag. vet nog egentligen vad jag vill men det är svårt ändå. tror att det kommer bli lyckat vilket jag än väljer. fast jag vet vart jag kommer vara mest närvarande och minst med telefonen. :/ gah! ligger och myser med datorn i sängen, har tittat på fotboll som sög, som så jäkla tur var så fick sverige med sig tre poäng efter självmål av malta, skandal. simma imorgon, satsar på 1300 meter om jag är i bra form, annars slutar det väl på hälften. fika under eftermiddagen och sedan bowla på kvällen med nollningen. i helgen blir det som sagt sittning/party på fredag, sen eventuellt träna på lördag och sen fika med maja och anna på söndag :D inte fel, inte fel! på fredag är det seminarium i skolan också- har massa böcker jag måste fixa, men det tar emot! vet inte vad som är så jäkla svårt med det egentligen.. aja.

 

jag drömmer om studenten flera nätter i veckan!

 

dåligt med insperation idag. så puss och hej!


rubrik

vissa saker var inte sant och jag vet det. skulle vilja konfrontera dig men det hade inte tjänat någonting till. det är över nu ändå. aldrig mer, du skrev det själv. en bild på fötter, en dikt och sedan orden som gör att det fortfarande sticker i mitt lilla hjärta. vet inte om jag har insett än. om jag någonsin kommer inse. deppinlägg ja. hänt vissa saker som fått mig att se på mig själv på ett annat sätt. träffat människor som är vettiga. sådana som får mig att tänka till. tänka på en framtid. faktiskt. tack för det måste man väl säga. fast det gör ont. det finns i och för sig de som beter sig som skit också men dom är det bara att strunta så jävla hårt i. håller på att pussla ihop en spelningslista på spotify. tipsa gärna om bra musik. har inte blivit så mycket nollning på sista tiden. det är ju roligt oftast. det ska bli stan och fika någon dag snart tänkte jag. och så måste jag fixa ihop en middag med maja någon dag. det är ju redan planerat men det ska ju bli av också. har lite svårt att skriva ett långt blogginlägg idag. tänker på för mycket annat som stressar mig. usch! ska ducsha strax och sedan blir det en sväng till banken. får se vad bankkvinnan säger till mig där. jag har inte ens fått blanketten för att kunna få csnbidrag. så det är lite illa. undrar om man får bidrag nästa gång då. iofs är det jag som varit långsam men ändå. jag har plan på att köpa nya jeans. behöver faktiskt det. vet hur dom ska se ut och allting. give me! mina fingrar gör ont ibland, nu. inte kul. oj lyssnar på en låt med general knas/kapaten röd som jag inte hört innan. haha, ojojoj.

busanja (+n)

fy min dator vill inte som jag vill. och det gör absolut inte internet heller. ska nog anställa någon för att fixa skiten. hatar när sånt här strular. fy! sen har vissa vänner kommit ihåg att höra av sig, lycka, och andra gillar att va spontana med mig mest hela tiden. anja måste skärpa sig dock. middag ute idag. det är aldrig fel. god mat är underbart! simmade 1200m idag och det känns gött i både ben och ögon nu. sömnigt!

ledtråd: tjeckien

inser hur jävla mycket jag saknar er. det är inte kul längre. vet att ni läser. vet inte hur jag ska orka själv. party tre dagar i rad är inte att leka med. tur att jag har pappa då. man kan aldrig vänta för länge det inser jag varje dag. nu blir det flashback och sedan sova. facebook är falskt, jag är falsk. do not like you. over och out.

 

vill nog också vara i skogen. puss på ..................


gonatt

vissa vill inte veta och jag förstår dom verkligen. hemma efter en  trevlig kväll på parken. nu är det dags att sova så sött. om jag bara kunde sluta hicka.......

fanken

Nollningen sätter igång om knappt tre timmar.

jag har redan börjat repa mig lite grann. inse i alla fall. man kan inte få allt. och nu är jag hungrig igen. åt nyss lunch. får bli en chokladbit.

 

puss