sova?

nu när min älskade älskling äntligen ligger och sover så sött, så sött i min säng så kan jag absolut inte sova, är klarvaken och tänker massa. kunde han inte hållit sig vaken en stund till så vi kunde pratat lite, lite mer bara. det behövs ibland. ska snart krypa ner hos honom igen så han inte hinner sakna mig. gosen!!

första advent

inte en endaste liten gnutta julstämning har lyckats tränga in i mig. trots att jag börjat handla julklappar och satt upp min adventsstjärna. i eftermiddag blir det glögg och lussekatter med mamma och pappa och det första ljuset tänt. jo, jag har bakat lussekatter med mamma men saffranen hade inte blandat sig i degen så den var varken gul eller luktade sådär underbart gott. så synd. jag väntar på att min pojk ska vakna från sin ide och åka hit. klarar mig inte utan honom längre :( min goses!

fuck it igen

Nu är jag hungrig men inte förvånad. fattar inte att det alltid blir så här nu för tiden. mat om en stund iaf. och om ett dygn kanske kommer jag träffa min baby och det ska bli bäst.

 

igår åt jag mat hos maja och tittade på diverse tv. så sjukt mysigt att träffa jäntan igen :D

 

tittar på knasiga bilder på facebook och läser varvande på flashback. max försvinnande börjar eventuellt klaras upp och det är skönt, verkar just nu som att han lever! sen ska man väl ta typ ALLT som skrivs där med en nypa salt men det är ju tjusningen på fb.

 

på måndag ska jag göra min första opponering, i grupp som tur är. är trött på att äldre personer i min klass klankar ner på oss som nyligen tagit studenten som att vi inte kan ett piss. säkerligen kan vi inte alls lika mycket på dom som är 15 år äldre och redan gått ett program men ni behöver väl inte framför näsan på en sån som mig säga att jag är i princip värdelös och dum i huvudet. nej tack.

 

ikväll blir det middag hemma med mor och far och deras vänner. sedan ska jag väl sätta mig här igen och läsa igenom en till fem trådar och sen är det dags att sova och sedan är det SÖNDAG! :D


goses

Jona är i väg i flera dagar och det inte kul. inte, inte, inte kul! Usch det är inte roligt alls, försöker att inte tänka på det men det är allt för svårt. jag vill inte vara så långt ifrån, vill vara nära, nära igen. nu. krama, hålla handen, sova. sova som en stock när du låg vaken som det var i natt. du är min goses och du ska inte vara så långt bort, kom heeem! <3

pannkisar

Tänkte i alla fall tanken att åka och simma idag. det är ju tanken som räknas menar jag. nu är man ensam och det är skönt fast tråkigt. ser fram mot fredag och majsan!! funderar också på att steka pannkakor. en halv sats till lilla mig, det är jag värd efter allt skolstrul idag. fuck opponering :'(


baby

allting kan ju inte alltid vara lätt, eller hur? man stöter på svårigheter och tårar. mer eller mindre. men det kommer ju dagar när livet känns lite bättre och man kan andas ut och återhämta sig, tur ät väl det.

 


 

älskar din axel när jag gråter


fuck it

blir så jävla trött på vissa människor som tydligen aldrig kan fatta någonting!!!

 

nu hittar jag inte en rad i en låttext som jag vill skriva ner här heller. tack för det!

denna dagen känns inte så bra. har kjol och plattat mitt hår och ändå är jag inte glad.


min plan blev stampad på

sådär.. måndag igen. uppenbarligen. nyss söndag. imon/idag skola. det känns okej. ska bli skönt att få klart det jäkla projektarbetet! :D tillbringat största delen av helgen i sommarstuga på tjörn med jona, god mat, eld, poccorn, solnedgång och regn. men massa mys och jag längtar redan till nästa gång! inte så långt kvar faktiskt. :D

längtar efter prinsgatan

ser mig i dina ögon. det är därför jag gråter.

vill läsa en dikt jag kan utantill.

vill att man ska hitta max, tråden tar allt för mycket av min tid.

vill äta lunch i stan och i solsken imorgon.

vill ha obegränsat med pengar.

vill att vissa vänner ska höra av sig, vilja ses.

vill synas, försvinna i mörker.

vill gråta mot en axel.

sitta i ett knä.

vill känna mig trygg och nära.

vill aldrig behöva vara från min pojk.

vill bo i en lika vacker lägenhet som den jag älskar.

vill ha en kaffemaskin och bjuda mina vänner.

vill vara på en annan plats.

vill hittas i en säng, under ett täcke.

vill vara glad och busig.

vill träffa min vän. min bästa vän.

skit i plugget för i helvete, jag saknar dig.

vill inte gråta mer.

vill inte vara ensam.

vill nog se en film.

vill kunna hjälpa.

vill inte vara en biperson i så många personers liv.

vill spela en större roll.

vill göra något bättre av mitt liv.

slänga kläder som fortfarande ligger i min garderob.

ska jag som inte kan släppa nåt begära att andra personer ska släppa saker.

jag om någon borde ju veta hur svårt det är.

vill kunna ge mer kärlek.

vill baka en kaka och se er le.

vill ha mina vänner runt om mig.

vill att ni ska ha en större betydelse i mitt liv.

vill dra härifrån.

vill inte flytta till stockholm.

vill vara kvar här runt allt det som betyder och inte betyder.

vill vara mer tolerant mot människor.

mindre dömande.

visste det inte ens själv.

vill ta en promenad i solsken och hålla i handen.

berätta mängder av saker.

som sagt,

jag ser mig själv i dina ögon.

stort lycka till!


jag har förlorat något

vissa personer försvinner ur ens liv ganska oförklarligt. väldigt tråkigt. utan att man märkt det så har det gått två år sedan man träffade en person som man tidigare träffat minst fem gånger per vecka. hur kommer det sig? vissa personer kanske man måste bo nära för att kunna umgås med. det är tråkigt när folk så öppet visar totalt ointresse för att ses. det gör mig ledsen. inte längre, men då. mycket ledsen, mycket funderingar. men jag är lika övertygad om att det kanske är lika bra att det blivit som det blivit för jag vet precis hur det hade varit annars. och vissa personer klarar man sig uppenbarligen utan. det hade varit roligt ändå. att ha fler folk att hänga runt med. sånna man känt i stort sätt hela livet. men men, det får gå. inte precis så att jag tänker försöka ta upp någonting nu. det är ett allt för otacksamt jobb. skulle gå åt så galet mycket energi och besvikelserna skulle bli många och stora och jag vet att jag hade varit tvungen att ge upp till slut i alla fall. så varför ens försöka? jag har inget att vinna på det, det är du som förlorar något. kanske sitter du hemma framför din datorn och tänker samma sak ibland men du vet lika väl som jag att det var du som valde. jag ville, du sket i det. jag har klarat mig fantastisk bra utan dig, möjligen till och med bättre så varför klagar jag? funderar på att lägga upp en bild men nej. de som vet att det är dig jag skriver om, få, förmodligen typ en, behöver inte se en bild. de andra vet inte vem du är ändå för jag pratar aldrig om dig. jag tänker knappt på dig. det är bara ibland när facebook hinner ikapp mig som det kommer upp. som nu. bilder på fester, student. jag vet inte ens hur din balklänning såg ut. tror att du var vacker men visst, jag har ingenaning. kanske lika bra så. vi kommer aldrig börja umgås igen. det skulle aldrig gå. jag är mindre värd än dig. du har aldrig riktigt haft tid för mig. tror nästan du har skämts för att umgås med mig. jag är en nobody. ingen som du. och vet du? jag klarar mig väldigt bra med det. jag är inte den som springer runt på avenyn med de dyraste klackarna som gör mest ont. jag hänger inte på andra lång för att verka sådär coolt alternativ men ändå hipp, inne, trendig. ditt favorituttryck. lika som random. det har jag fått av dig och det hänger fortfarande kvar ibland. jag tror ibland att du glömt mig men jag vet att det är omöjligt. därför tror jag snarare att du inte bryr dig och visst. jag bryr mig inte heller så det är helt okej. eller, klart jag bryr mig annars hade jag inte skrivit ett såhär långt blogginlägg om just bara dig. funderar på att sluta. ska ägna mig åt att planera ett nyår som aldrig hade varit nog för dig men som jag ser fram mot väldigt mycket. många pussar, till Dig!

byta header kanske? :/

Är det okej att jag lyssnar på dålig musik som gör mig glad? lycka är väl aldrig fel, apropå långt och intressant samtal på sisådär fyra timmar för exakt ett dygn sedan.

 

sova? hm, nej. tror inte det. säger till mig själv som betnér i lördags påstod att han sa till sin dotter. "det är ju inte precis så att du ska upp till nåt viktigt..."

 

kyss

 

stockholm på lucia btw, nice.


pust

jag skulle nog inte kunna vara mer omotiverad till att plugga. ville ligga kvar i jonatans säng imorse och strunta i att gå upp på hela dagen. men när man har saker planerade så måste man ta tag i dom. men nej! det går inte att plugga idag, i alla fall inte just nu. jag fryser trots att jag kramas konstant med min vetekudde. älskling, var är du när jag behöver din värmande kropp som mest? ska nog ändra layout på bloggen och sen lägga mig i soffan och sätta på en film. PUSS

Plugg

måndag och hemtentaplugg och jag har hittat den bästa pluggmusiken någonsin! Circle of life, lejonkungen.

 

nu åter till folkhälsorapporten!


natt i staden och alla sover

shit det händer verkligen konstiga saker i detta landet. saker man liksom inte får reda på. men.. jag läser ju flashback och där skrivs det mesta om allt man kanske inte vill veta. idag: en tråd om 2009 års mord och försvinnanden. oups! dessutom; folkkär artist anmäld av flickvän för misshandel. vill ni veta vem så kolla fb, heta ämnen...

hemtentatider

ja det är så det är. en vecka kvar till inlämning av två hemtenor. det va inte alls det här jag skulle skriva om utan något mycket mer intressant men nu har jag drabbats av total minnesförlust.. illa!

 

har fått rapporter från släkt att viktläget i usa börjar bli illa. tydligen finns det nu få personer under 100 kilo.. ojoj. snart är sverige också där och då är jag färdigutbildad och vill jobba. perfekt ju.

 

det va heller inte det jag skulle skriva om och inte att jag såg magnus betnér på berså igår när han pratade i säkert en halvtimma och sex, att runka, internetporr, scandichotell och shemales.. haha. sedan så sa han att han hatade publiken ett antal gånger, han klagade också på förutsättningarna. man hade nämligen klämt  in typ 200 pers för mycket i lokalen och det va packat.

 

snart är det jul jul jul! galet! snart blir det ljusare och ljusare och sen så är det sommar och då kan man vara sådär totalt jävla aslycklig som man bara kan vara på en sommaräng när räfven spelar. minns med tårar i ögonen den pyttekonserten i alingsås.. underbart! nolhagapark har jag för mig det hette där det var. jag och mitt sällskap var garanterat de enda ditresta men det var värt. lätt värt! hallonsoda och massa god picknick! hihi.

 

sommar som sagt. ska nog bjuda på några fina sommarbilder innan jag avslutar detta knepiga inlägget utan röd tråd.

 

maj: tulpaner i trädgården

 

juni: studenten

juli: alingsås

augusti: victor och jag på älvsborgsbron

också augusti: jag och jonathan på väg hem efter random utekväll.

 

pusss


onsdag igen

varit i skolan men skitit i allt va hemtenta heter idag. har varit på alldeles för dåligt humör. nu sitter jag och blajjar runt på facebook. stötte på min kompis grupp. och gör vad denna grupp nu ber mig om! jag LÄNKAR till min väns nya företag, rmwebsec. och ut av detta får jag honom att vänta en dag med att raka sig. dock är jag först i världen med att göra honom denna tjänst och vet där med inte hur bra marknadsföringen kommer gå..

 

åter till annat: jag har ont i halsen idag men det är inget mot vad jona har. den stackarn har råkat ut för halsfluss och jag är jätteledsen för han har ont när han sväljer och vi kan inte ses. pain i överflöd! inte kul någonstans. om någon har tråkigt och vill ses på lördag är det bara att höra av sig!

 

puss och kraaam


julmust igår

vi undersöker västra götalands små städer. varberg väntar på tisdag. jag har kommit igång med ena hemtentan och det känns helt okej trots att jag är ifrån min pojk. lyssnat sönder john frusciante idag och det är skönt. tänker på ångest och underbara känslor på samma gång. mest är det bra saker jag tänker på. har lagt till en länk på min nu mera ganska korta länklista. kan ni se vilken det är? dagen har också ägnats åt flashback och numera är det nästan uteslutande en enda tråd jag läser "Har någon sett Max?" så, om ni vill, läs och fundera vad du tror har hänt Max. tråden är lång men det räcker nästan att ni läser första inlägget samt de sista kanske 15 sidorna för att bli ordentligt uppdaterade om vad som diskuteras.

 

PUSS


klockren bild från föreläsning

inte konstigt att vi blir allt fetare i västvärlden!