Missade 24 igår.

Känner mig aningen borttappad, ensam. Lite rädd och fundersam. Söker tröst i Flashbacks oändliga gränder.

Modeutlåtande

Ibland tycker jag faktiskt att man kan få gå runt i chockrosa strumpbyxor. Så därför tänkte jag göra det ikväll.

 

Ibland kan man unna sig att ha en bra dag. Det regnar ute men inte orkar jag deppa för det. Det har inte regnat på länge, länge. Så det är okej, för den här gången.

 

Drömmer mig till ett varmt, trångt ställe med underbar musik.

 

Ha en bra lördag!


Kära m!

Okej.. mr m. Jag har tre alternativ på vem du kan vara. du verkar aldrig ha kommenterat min blogg tidigare vilket gör det hela lite svårare. Känner jag dig så kan du väl ge mig en ledtråd?

 

Skola imorgon. Borde sova nu och ska nog gör det också.

 

det är ju inte lätt när det är svårt

är svårigheterna till för att överlevas?

eller bara här för att göra livet surt för oss?

undrar hur länge man orkar

förmodligen längre än man anar

förmodligen mer än man anar

är jag stark?

är du?

jag är hungrig

lagar du mat åt mig?

jag tror jag behöver det kanske

behöver visst lite mer ångest

så många saker som ger mig ångest

gäller att orka med dom utan att börja gråta för många gånger

verkar jag deppig?

då kanske jag är det

men imorgon är det bättre så oroa dig inte

varför du nu skulle göra det

kram och sov gott

och puss kanske.


Dagen före tenta

och jag sitter och bloggar igen. Det är som det ska vara med andra ord. Ska trava upp för trappan och skriva ut mina fina sammanfattningar och instuderingsfrågor snart så jag kan plugga på det. Är rädd att fastna vid den fula teven där uppe bara. Iiiiih! Dumma Anja. I vilket fall. Mina föräldrar kommer hem ikväll och husets ljuvliga lugn kommer  försvinna. Däremot kommer det snart finnas mat i kylskåpet. Mycket välkommet kan jag lova. Somnade halv tre i natt och vaknade vid nio så ikväll kommer jag nog vara galet pömsig. Skönt. Imorgon är det tenta som sagt och sedan börjar terminens näst sista kurs som verkar väldigt intressant! Hälsopsykologi. Funderar på att ringa till banken en sväng men det får nog vänta en dag till. Hatar att ringa till personer som jag inte känner. Tänk om dom inte fattar vad jag säger eller tycker att jag är helt korkad?! Sådana konstiga tankar går genom mitt huvud när jag slår numret. Typ som om jag var någon utomjording. Måste skärpa mig. Och det måste ni också, mina kära (få) läsare! ge min EN kommentar i alla fall! PUSS

24

Shit det är sjukt! Snubblade över första episoden av säsong åtta. Det är 24 det handlar om! 24 ska man inte snubbla över. 24 ska det informeras REJÄLT om. Och varför sänds det mellan tolv och ett natten mellan söndag och måndag. Av alla de sju säsonger jag följt har det aldrig varit en sämre sändningstid. Men titta det ska jag! Det kan jag lova er! Lycka finns i mitt lilla flickehjärta.


söndagen den 21/3-10

Nu är dagen längre än natten igen. Och det är sex månader med kärleken idag så drar iväg till honom, stan och något väl (?) utvalt café. ♥

Läs de stycken du känner för

Självömkan:

Det går visst inte så bra för mig och pluggandet. Känns som ett mirakel om jag ens kommer plugga en timma till innan tentan på tisdag. Är så fruktansvärt omotiverad. Har inget bättre för mig men vill inte läsa ändå. Lika bra att skita i tentan och satsa på omtenta istället typ. Inte för att det verkar bli någon svår tenta mer det att motivationen absolut inte vill infinna sig. Pluggade ett par timmar igår bara och det gick väl bra. Men nu vill jag inte, inte, inte mer!

 

Helgen:

Igår var Maja och Klas här. Jonatan också. Det var mysigt. Åt mat och tittade på Solsidan, diskuterade kärnkraft och annat onödigt. Idag är tanken plugg, likadant imorgon. Samt fika med pojken som varit min i ett halvår. Galet vad tiden går fort ändå!

 

Vår:

Jo våren är ändå på väg, det märker jag. det är helt ljust när man vaknar klockan halv sju och solen är framme mer och mer. Snön smälter en gnutta varje dag och det är snart april. Efter april kommer maj och då är det nästan sommar! Jag överlevde denna vintern också. Jihoo!

 

Kraaam


Jo, jag lovar!

Jag hade utan problem kunnat leva på oboy och kärlek. Nu blir det trädgårn!

Lördag morgon

Jag är så lycklig! Så underbart lycklig! Klarade fysiologitentan! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Krogen, nej. Ishallen, ja.

Tänkte prova att ta tag i bloggandet igen. Idag har jag varit i skolan, på ett seminuarium så va sisådär. Och sedan dess har jag duschat och lagat mat. Maja kommer hit och äter lunch innan vi drar till Frölundaborg och JWCC. (Junior World Challege Cup, (inofficiellt VM i team för juniorer). Så det blir ovanligt många timmar i ishallen denna helgen men det ska bli skoj. Dessutom lär man träffa många som det var längesedan man såg. Nu är jag hungrig så jag hoppas att maja dyker upp snart. Den lilla busan!

 

Kram