fuck halloween!

då var det dags för ett blogginlägg igen. jag är ganska glad idag. ska nog göra vissa roliga, spännande och onda saker ikväll. innan dess: cava och krabba! kan det bli bättre? tror knappt det! borde simma lite mer. blir bara en gång per vecka nu och det duger inte. snart måste jag nog sätta fart med hemtentorna. märker det när jag ska sova. börjar bli sådär lagom stressad. fyy, inte kul. halloween imorgon och ett stort fett jävla NEJ TACK! jag gillar det inte. tror att jag har åkommor kvar sen jag gick runt i området och tiggde godis. gillade aldrig det heller. gillade inte att busringa i telefonen eller på grannarnas dörrar. vet inte om jag var allmänt feg eller om jag bara var ett ovanligt snällt barn.. kan nog varit lite av båda. fick virus på den stationära datorn igår. massa virus. mest på grund av pappa men antagligen lite på grund av mig också. nu är den inlämnad i tre veckor och jag är glad att jag har min laptop! :D

 

puss och kram vi ses på stan. (saknar dig christian)


8an

är hemma från angered. ändstation till ändstation med åttan. plus två bussar. underbart! har ätit lite lunch och om ett tag ska jag åka till askim och simma. först ska jag göra lite nytta, leta recept och vetenskapliga artiklar. ska se om jag lyckas denna gången. hemtentorna kan gå och lägga sig. jag vill inte!!! blä! nä, som sagt, dags att göra lite nytta!

 

pussar!

(hickhick)


sunday

varför SUNday? det är aldrig sol på söndagar. det är i stort sätt alltid molnigt och ruggigt. så även idag. plugg va planerat. ojoj, jag är inte duktig. fy. funderar på att länka min blogg på msn kanske. men det finns ju de som man faktsikt inte riktigt vill ska läsa. visst kan de hitta hit ändå men inte fullt så lätt. får se hur jag gör.

 

jag och maja promenerade runt sjöbacka en solig dag för ett par veckor sedan. idag blir det bio, inglorios basterds :)

 

 

börjar bli hungrig. antagligen för att jag inte ätit någon lunch.. konstigt. eller inte?


lördag och jag ska ut


vad?

gjorde nåt helt annat än vad jag ville idag. jävla mes är jag. hjärtat slog och nej, det gick bara inte. :( nu står jag inför ett nytt val och hoppas att jag väljer rätt denna gång..

kan bara inte förstå varför

egentligen bryr jag mig inte så mycket (tror jag) men jag tycker fortfarande att det är ett mycket konstigt beteende. men precis som du bjuder alla dina tjejkompisar på middag så kommer det väl en dag då du knappt utan anledning stänger av mobilen och "glömmer bort" oss. kul som fan!

Lördag: bs på dd

snart står det en lasange i min ugn

snart är det en pojk i mitt kök

snart är jag glad trots extrem frustration

snart är jag inte hungrig längre

snart har jag skrivit klart dagens fjärde blogginlägg

snart har jag min nya, sjukligt fina klänning på mig och jag är fortfarande kär i den

och i pojken.

 


:@

FAN va jag hatar just nu! SOM FAAAAAAAAAAAAAAAAN hatar jag dig! fatta! sätt på mobilen och visa att du är mognare än du vill vara! JÄVLA HELVETE! tack som FAN!

tl;dr?

jag ligger i min goa säng och funderar på frukost. jonatan har jobbat sedan sju och jag tycker allt lite synd om honom. fast bara lite. jag var i stan i ett par timmar igår hittade en klänning i hyffsat rimlig prisklass som jag blev dunderkär i. lila, tight, axelbandslös och sjukt underbar! är så sugen på att köpa den men vet att jag inte har råd. eller det har jag ju men det är ekonomiskt dumt att köpa den ändå och det vet jag.

 

ikväll är det spelning som gäller. blindescape på diamond dogs. christian och gänget helt enkelt. innan dess ska det bli lasange här. första gången jag lagar det faktiskt men det ska nog gå bra. vet riskmomenten och ska nog kunna hitta ett bra recept att göra efter. frågan är bara om det finns nåt recept för två personer.

 

jag tycker att det är ganksa skönt med höst. i alla fall när man har halsduk och kappa  och varma skor. helst också fingervantar. nu har jag, efter lång väntan, laddat min ipod och är helt kär i den. lyssnar massa  på red hot chili peppers och på svenska akademien och på laleh och på massa annan pepp-/mysmusik.

 

maja var här igår. vi tittade på grinchen och åt godis och drack fanta. grinchen är en julfilm som handlar om en stad där invånarna kallas Whoar och inte människor. de älskar alla julen, alla utan grinchen. han hatar julen och hamnar  därmed på kolitionskurs med de andra.

 

funderar på om jag ska göra frukost, om jag ska kolla hemtentan som kommit upp på kursportalen och på om saker och ting blir som de ska idag. det blev dem inte igår och det gjorde mig lite :S sen funderar jag på att logga in  på msn men om jag gör det finns risken att jag aldrig kommer från datorn. bra iofs för då blir det ingen klänning till anja. fast jag vill, vill, vill, vill, vill ha den! sjukt snygg är den!

 

undrar vilka ni är som läser min blogg. om ni känner för att erkänna för mig men inte för någon annan kan ni väl ge mig en liten ledtråd i en kommentar. inget jag förväntar mig med det hade varit kul. nu har jag verkligen pressat ur mig massa onödigt babbel för att leva upp till min rubrik men tror faktiskt inte jag lyckats. jag skriver jämt korta inlägg nu för tiden. tror det kan hänga ihop med att jag är glad. och det är ju bra! :)

 

puss och kram vi ses på stan!


Lyrics

"Jag sökte efter elden men fann urbrunna städer,
Jag sökte efter värme men det fanns inga kläder,
Jag sökte efter vinden men det fanns inget väder,
Jag sökte efter enighet men jag såg bara räder,
Jag blicka in i kyrkan men jag såg ingen gud,
Jag sökte efter kärlek men hitta regler och förbud,
Jag sökte efter tystnad men fann de vidrigaste ljud,
Jag sökte efter närhet men jag fann ingen hud,
Jag sökte efter sanning utanför den där strukturen,
Långt bort från maktmissbruket och konsumitionskulturen,
Jag lovar jag såg gud när jag blicka in i naturen,
Jag sökte efter kärlek och av kärlek blev jag buren,"
-
-
-Svenska akademien, Tändstickor för mörkrädda
-
-
-
-
"Hon är fokuserad men frustrerad, känslomässigt ruinerad
renskrubbad, avtrubbad och helt alienerad
där finns Soloft och Immigran mot sorg och migrän
där finns parfym mot hennes doft 
mot hennes krämpor finns en kräm
Hennes livslånga ansvar över dölja sina år
skapar ångest inför mat på hennes armar finns det sår
Tiden går men hennes längtan efter lycka den består
vill gärna hitta kärlek men vet inte om det går 
för hennes tid är för liten, hennes budget för sliten
med en tvåa på söder med ett magsår som blöder
Hennes byxa för tajt, trots att hon äter light
vågar aldrig ge inviter för hon har för tjocka lår
om jag sköter mina kort rätt
om jag satsar cash på rätt häst
om jag bara kunde vinna
om jag bara kunde hinna motionera den där milen 
bara hade den där bilen
skulle allting bli så bra då skulle livet bli en fest
Om bara lönen blivit hög
om jag varit mindre trög
om bara näsan vore rak
jag hade lite mindre bak
skulle jag kunna le som dom andra
dansa som dom andra
se ut som dom andra och kanske känna samma sak"
-
-
-Svenska akademien, kenneths nya


dagens tips:

kommentera aldrig mitt humör för oavsett om det är bra eller dåligt så blir det alltid avsevärt sämre.

 

puss och kram!


ljus i alingsås

alingsås ikväll då. det blir fint och mysigt. ska se till att jag får med mig pappas kamera så det kan komma upp lite vettiga bilder på bloggen sedan. winnerbäck och slappa idag annars. funderar på att höra av mig till christian igen...men han är väl upptagen idag också. människan kommer aldrig få sin present och det innebär stackars honom! om avokadon finns kvar i kylen så ska jag fixa avokadosallad till lunchen, gott gott gott, det tycker iaf jag :)

motsatsen till underliv är överdöd

ojoj. pust.. det va naaaajs! nu har jag ätit och duchat snart drar jag och victor för att kolla träd. det blir bra. det var bra igår också, flummigt. många killar. många fulla killar. många jättefulla killar. många jättefulla killar som kallar slagsmål för underhållning. inga bilder kan komma upp på ett tag men det finns en hel del sköna, helt klockrena kort. fasa! för eventuellt kommer dom upp på fejjan om nån vecka...

 

puuuuss


skulle inte ut denna veckan...

...PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYYYYY! ;)

640

så många inlägg har jag nu skrivit på denna blogg. jag orkar inte sakna och vara ledsen. vill vara glad och ha jona här. så är det bara!

krama mig?

har ont i magen och känner mig förvirrad. har konstig skolångest som jag inte känner igen. funderar på att sova och att på hålla mina löften till mig själv nästa gång. hade varit bättre om jag kunde det. god natt(?)

 


Morot?

kanelsbullensdag imorgon. haha, funderar på att uppmärksamma det på nåt sätt... fast idag är jag sugen på morotskaka. hmm...

Hihi med stort H

Är hungrig och sen är det parken och helgen blir nog rolig och imon ska jag göra nåt oerhört spännande! har saknat anna! hihihi! är det dags igen tro??? gaaaah! glad iaf! och så sov jag gott i natt. tack för det!