Skärtorsdag

Då var det skärtorsdag. Biomekanikkursen avslutades idag med redovisning och påsken ska firas på Tjörn med päronen. Helst hade jag nog velat gå ut och dansa i dag eller i helgen. Får se hur det blir.

Tisdag

Som den svensk jag är måste jag få börja med att prata lite om vädret. Behöver kanske inte säga så mycket mer än SOL och VÄRME! Det är sommarväder fast löven på träden inte har slagit ut än. Men om en vecka är det grönt, det gissar jag. Äntligen! Jag har tittat på sista avsnittet av 112-poliser och snart ska jag laga hemgjord pesto och massa pasta. Nomnomnom! Samtidigt håller jag tummarna för att mitt försök att locka håret ska lyckas så jag blir fin! Ska hem till Jonatan senare och äta middag och förhoppningsvis ta en lång promenad eller kanske en kort till hans sjö :)

 

Nu är min grupps projektarbete inlämnat och det är bara redovisning kvar innan denna kursen är slut. Det känns skönt! sen är det en vecka ledigt och efter det terminens andra kurs i träningslära.


Söndag

En vit ensam liten krokus har kommit upp ur gräsmattan och lyste verkligen i solskenet idag. Fåglarna kvittrar, trutarna spanar över hustaken och solen värmer när man sitter ute och dricker kaffe. Bakade en äpplepaj idag och den blev väldigt god. Imorgon är det chokladtryffeltårta som gäller och en ny skolvecka. Dags att börja tagga..

Frågan är om det är onsdag eller lillördag.

Jag funderar allvarligt på att åka in till Cheers och titta på fotboll ikväll. Saknar ihjäl mig och kan inte vänta två dagar till på att få träffa Jonatan. Känns bättre att sitta där i värmen med honom och David än att sitta här ensam och frysa. Lite sugen på deras rosa panterdrink också... :D


Gummilina

Ledig idag men var uppe med tuppen och åkte till simhallen. Massa tanter, gubbar och skolbarn där så jag kunde lika gärna varit utan. Bussen jag skulle åka hem med kom inte så det fick bli en omväg via marklandsgatan. Suck. Nu har det börjat regna och jag är glad att jag ligger i soffan med vetekudde och kaffe!

En riktigt grå söndag

Nu är det sista rycket med plugg innan biomekaniktentan imorgon. Jag tror det kommer gå bra, känner mig ganska säker på  matten.


Observationer från buss 17

Vissa springer men missar bussen
Andra kliar sig i huvudet och funderar på vart de egentligen är på väg
Ett barn stoppar ogenerat handen innanför byxorna, omedveten om alla sociala regler
Jag åker buss, på väg till min pojke.

Vi tänker  på allt och inget
Alla på väg åt samma håll för att sedan skiljas åt för alltid
Molnen ligger tätt runt Göteborg men i håller om varandra
I bussen är det ljust och varmt.