tryfflisar och bowling

jepp. kvällen har ändrat struktur. jag fick anpassa mig. attsingen! alltså, ingen krogrunda. det blev mat och bowling istället. med kommer dessutom staffans bror och hans flickvän, förutom christian och henke då. dock inte staffan.. vi får se hur det blir. tryffelsmetarna står i kylen och stelnar. ska göra klart dom när jag duschat tror jag. 

 

have a nice evening! :D


Det löser sig, det gör det.

jan var på skolan idag. jag var sen och minns ingenting från föreläsningen. sov till en kvart innan jag skulle varit i skolan. duktigt anja, fast det händer typ aldrig så det gör inte så  mycket. vi dansade på gympan och jag fick megaryck på min svenskalärare. fyfan va arg jag blev. grät och skrek åt staffan, varför måste allting hela tiden gå ut över honom?? ska vara utan honom hela helgen, ska istället spendera den tid jag inte är i ishallen med christian och hans polare och åt tryfflar och lussekatter. sen är det måndag igen. och nästa vecka är det religionsprov och hälsoundersökning. ballt, vi slipper svenskan. det är ju is också så klart.  ice, ice baby.  pacificträningarna är bättre just nu, vet inte varför men det är skönt. ångest kommer jag alltid ha på fredagarna även om timmarna på isen går bra. det är dock inte värt det och det måste jag hålla fast vid. staffan hjälp mig med det. just nu är staffan hos olle och spelar sällskapsspel. dom har det säkert mysigt men jag är hemma och det behöver jag faktiskt verkligen. har drabbats av akut sömnbehov den sista tiden så det är bäst att jag får sova ordentligt i natt så jag kan hålla ögonen öppna imorgon. fast om jag är trött kanske jag kan hålla munnen lite mer stängd och händerna ifrån att slå christian. det är en sån relation vi har, jag slår honom. lite. bara tjejslag som inte gör ont. tror kanske att han tycker att det är lite roligt, han fortsätter ju att retas! och för er som inte vet vem christian är så är det mitt stalkerobjekt och staffans brors bands gitarrist. nog om honom, han är inte alls värd alla dess ord jag redan gett honom :P

nu måste jag nog sova snart. ska trots allt upp klockan nio imorgon, hela två timmars jobb väntar!
god natt


album och album

Sitter och tittar i ett fotoalbum som sträcker sig från det att jag föddes till mitt fyraårskalas. det är underbart! jag ser ut att må så himla bra, tänk vilken bra uppväxt jag haft egentligen. det är inte alltid man tänker på det och är tacksam men det är jag verkligen just nu. känner mig väldigt lycklig. jag är mätt och lagom pigg, eller ganska trött egentligen. jag har saker att se fram emot. en fredag utan matte, en lördag på krogen en söndag med lussekatter och choklad. tyvärr ska min älskade åka och dricka öl och spela bas med sitt band, men jag ska klara  mig. det är ju bara ett par dygn. anledningen till att jag plockade fram fotoalbumet var från början att jag skulle leta upp ett kort till studentskylten. (japp, jag vet att jag är ute i god tid) men det glömde jag ju rätt snabbt ändå. jag har fått in lite ny (gammal) musik på datorn. mer är påväg. MANU CHAO <3 sjukt nice! nio album till. upptäckte att mycket manu chao-musik har försvunnit, troligen när jag ominstallerade hårddisken. antar att det är sånt man får leva med och nu är det ju på väg att lösas och bli mycket bättre! en av våra kära skolledare var inte nöjd med min planering av projektarbetet, ta dig!

 

god natt 


see the sun

Det börjar kännas jobbigt på allvar. jag fryser konstant. och den lilla tiden jag har över efter skolan och ishall lägger jag på ångest, saknad och tankar. har börjat tänka väldigt mycket på bussen. saknar hela tiden. skriver ibland, sällan. skulle behöva skriva mer. återuppta må bra boken och ta det lite lugnt i huvudet. jag väntar på jullov, väntar på tid. väntar på att du ska få tid så jag ska slippa sakna dig som en jävla idiot, bete mig som en idiot. förlåt för igår till exempel. det får inte bli så. då är det inte konstigt att du inte har tid. längtar till lucia. längtar efter att inte behöva tänka. längtar till lördag, kanske. kanske, får se vad som händer. jag hoppas. det skulle vara så skönt.
solen lyser in på vardagsrumstaket. gult ljus, svagt ljus. längtar tills det vänder, tills det blir ljusare, starkare och jag längtar till sommaren. och innan dess studenten, jäklans va skönt det ska bli. få avsluta detta kapitlet, börja ett nytt. dra från det här rucklet. oj vad jag ska flytta härifrån på en gång och oj va skönt det ska bli!
min längtan efter att hyacinthen ska slå ut, min saknad av dig och min skol/ishallsångest tar för mycket plats i hjärnan. måste leva i nuet. 

 

kram

 


Nytt inlägg

håller på med en bokanalys till svenskan. varför har jag så jäklans svårt att minnas böcker. läste ut den förra veckan men jag har glömt typ allt. det blir jättesvårt då ju. dessutom har vi ingen värme eller varmvatten hemma idag. fy sjutton. det funkar men det är banne mig kyligt. ska till ishallen en sväng och bli ännu kallare sen med. FUCK THE ICE säger jag bara. jag orkar inte mer nu. det var droppen i fredags. jag vill inte mer! skitskitskit. ska försöka palla lite mer. men fuck fredagarna säger jag bara. ÅNGEST! det är fint väder och jag ska fan i mig stå ut. måste planera juluppvisning med maja med. fuck. det kommer bli en jobbig tid tills jul. många program att komma ihåg för de små barnen, många att hitta på, många att lära ut. FUCK IT! har hittat en del låter till minstingarna som är okej iaf. måste fråga anna också. och anna. det finns alldeles för många anna i klubben. en, två, tre. lätt att det blir missförstånd. JAG VILL BAKA KLADDKAKA! :D kanske ska göra det istället för att plugga eller ha ångest. kan bli gott till lassin ikväll. : )  frågan är bara om jag hinner. måste fixa lunch och hinna äta innan jag ska åka till ishallen. jag hinner nog. HOHOHO!

puss hej


tovs

syster kommer hem snart. bara en mycket kort visit men det ska bli roligt ändå! på tisdag väntas hon hem, just nu är hon hos pojkvän i jönköping. dessutom är ett barn på väg, dock inte hennes :P så tovs, skynda på med din stickning!!!

 

kramar


Jag är så jävla kär

jag minns dessa snöiga dagar som igår och jag saknar dig som en tok (hormonell?)

 

 

 

 

 

älskar dig gullebarn!


juljul

tänk va mycket man har glömt. just nu lyssnar jag igenom 40 låtar från barnprogram. titlar man har glömt minns jag med hjälp av introt. helt underbar känsla att höra musiken till skymningssagor! egentligen skulle jag ladda ner musik till juluppvisningen. men det är påväg, det kommer. det blir bra.drygt en timma kvar bara :P jobbigt att jag måste till ishallen om en halvtimma igen. 

jag var en sväng i skolan och skrev rest på matten idag. men det var banne mig bara trevligt, träffade ju staffan där och OJ va kär jag är just nu! det är helt fantastiskt trevlig men jobbigt eftersom jag är drabbad av TOTAL saknar dygnet runt. det löser sig..

 

jag fryser konstant nu för tiden...


:( liksom

man känner verkligen ut i tåspetsarna vem av oss som behöver den andre just nu. och att den andra är ganska likgiltig, kanske upptagen med annat. kul.

BARACK OBAMA

blev vald av det amerikanska folket i natt. så otroligt skönt. jag hade nästa, nästan börjat tappa hoppet om dem men nu verkar det mer lovande än någonsin. tven stod på hela natten i mitt rum, jag sov men den stod iaf på och tur var väl det för klockan sex vaknade jag av mig själv (eller ev tven) och fick höra Obamas segertal live. helt okej om man säger så! fattade inte så mycket, dels var det ju på engelska, dels så var jag alldeles nyvaken och dels så var ljud och bild osynkat. aja, det var najs iaf.

 

puss och kram


latte och latte

fyfan, va stor skillnad det är på latte och latte. slå mig om jag någonsin köper kaffe på 7eleven igen. det smakar varm mjölk med vatten i. fyfan.
vallgatans takeawaylatte är dyrare men jävlans så mycket godare! :D lycka kallas det när man smakar den. dock blir det lite mycket och jag ville mest spy när jag kom fram till staffan.

på tal om staffan så beter han sig som en sexåring som håller på en meningslös hemlighet men som gör mig så dödligt nyfiken att jag håller på att gå under. dessutom kommenterar han andra tjejers bröst. jag hatar det men det verkar han inte han fattat. jävla killar ibland alltså, verkar inte ha mer än sågspån innanför pannbenet.