Coronation comet ---> Professional

Idag har jag kommit på att mina skridskor är mindre än mina fötter när de egentligen ska vara 10- 15 mm större!haha det är fan inte konstigt att jag har kramp i fötterna varje träning. jag vill bara inte skiljas från mina älskade risport, fatta att jag har haft dom sen jag gick i femman!!! helt galet! och nu är vårantid tillsammans över. eller? jag måste snacka med de husets ekonomiskt ansvariga med. blir det nya så får det bli begagnade. öh, ja..

This is life I guess..
 



ingen restaurang ikväll får mig att överväga att våldgästa anna. : ) vi får se hur det blir.

puss och kraaam

tråk

image93
jag tror inte att detta är jag, inte just nu i alla fall, kanske då i och för sig.



Det finns läsare men var är kommenterarna?

det är tråkigt att skriva blogg om man inte får någon respons på sina texter, så snälla börja kommentera! vem vet annars när skrivintresset dör ut?

Kram

Känslovarm musik och känslokalla trottoarer.

Amelie, Yann Tiersen
Så varm och fin musik.
det är så mycket känsla
så mycket jobb
och så mycket fantasi.

Ikväll är det ändå en Manu Chao kväll.
som så många andra kvällar.
: )

Spenderade pengar!

sofia får inte veta vad den kostade, min väska, hon blir så tjatig då. hon vill veta, men får inte. jag älskar min väska iaf..  det ljusbruna skinnet är så fint! nu har jag vikarierat två timmar för maria på isen. så jag är ganska trött. ska bli skönt med en slapp kväll framför tvn. mitt stora feta grekiska bröllop står på tablån. efter det får vi se.. kanske går någon kriminalserie.. eller så har jag somnat då. imrogon blior det troligen pasta ute med emma och gabbi annars tänkte jag (och sofia) våldgästa anna, vilket verkade vara okej med henne.. :) anna är mysig hon!! det är också veckans vaktmästare! tyvärr så vet jag inte vad han heter.. :( aja. jobbade kväll på ramberget denna veckan iaf.

image92


jag vill ha en dunväst med, hällst från peak men kan inte hitta dom någonstans. någon som har nåt förslag, kan inte hitta dom på stadium. kan ju prova på intersport. annars får jag prova den på naturkompaniet. pappa har lovat att betala den, vilket är sjut tur nu när jag har spenderat massa pengar på den underbara väskan. det ordnar sig...

andreas vart har din blogg tagit vägen?

hejdå



kallt i ishallen men vamt i vardagsrummet :)

image91

Nu är jag sömnig, vill bara sova i min varma säng men innan det ska jag lyssna på elin på shore. det blir trevligt! gick upp alldeles för tidigt imorse, fattar inte att jag orkade gå på spanskan men är man flitig så är man. funderar på att köpa väskan som jag har hittat imorgon. sen ska jag till ishallen. det blir säkert en bra dag, har ju studiedag.

svikare

Jag känner mig som en svikare när jag pratar om det men man måste prataprataprata. snälla förlåt mig!
jag ska bättra mig!

-Jag kan röka en stund med dig om du vill..

(nej jag röker inte)





jag äter nötter och mår bra, åtminstånde intalar jag mig det. det beror ju alltid på vad eller vem man jämför sig med. jämför jag med mig själv mår jag åt helvete. jämför jag med dig mår jag prima. konstigt hade det varit annars, det är du som har förlorat något inte jag. jag hoppas att du tar mitt gb på allvar. jag menade varenda ord, dem var noga utvalda. sist hade du inte läst orden, jag ska kolla igen. 

jag vill dra här ifrån, åka utomlands. hällst över nyår. 

jag har laddat ner ett så sjukt underbart album. manu chaos nya..
La Radiolina.  bästa låtarna är helt klart politik kills och mundorévès
det är tyngd i dom låtarna. älskar basen.
fan att man inte gick på way out west. hade så gärna sett honom. synd att han spelar i stockholm snart, det lockar så sjukt mycket  och man kommer ju ångra sig igen.

sofia har gett mig mentalträningsövningar, vvi får se hur det går.
självkänslan kan alltid bli bättre enligt henne.

emma och gabbi ska tydligen ut på fredag, jag ska inte med.
men ska vi äta ute på lördag?

försökte installera min box till mitt rum förut. det gick inte. jag skulle kontrollera antennanslutningen, då gav jag upp. så jag hamnade här istället. jag är trött idag men imorgon är jag ledig från skolan (ej från isen) juuuuuuuuust det jag måste skriva ut namnlistan på vuxengruppen annars kommer nåogn (ida) döda mig. ahaha fixar det nu!
sådär, klart :)

andreas varför va du inte i skolan idag??? du skulle ju få krokodilen. jag tog mig förövrigt friheten att döpa honom, Alex blev namnet.


GP och Språkdag på ISG

jag pratar inte om det med någon idag. de vet inte att jag tänker på dig hela tiden. eller nu vet de. nu när demläser. men jag säger ingenting jag säger inte det du sa igår. jag kommer alltid finnas för dig antingen du vill eller inte. du inviger mig inte i dina känslor eller tankar. ´därför är det så svårt för mig att förstå. jag kommer väl aldrig förstå ändå. jag borde ge upp. men först ska jag låta dig läka och sedan försöka hjälpa. tycker om dig väldigt mycket...♥♥♥

se GP:s färdiga artikel ang skolans språkdag här:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=371432

nu kretsar mitt liv och min blogg kring dig igen.

image90

om du klarar detta borde jag också göra det fast utan problem.

Hur fan gör man???

vafan

hur kan det få vara så här orättvist?
varför ska du få all skit?
jag tänker på dig. kommer aldrig glömma din röst i telefonen idag. fyfan!

älskar

bellisens.blogg.se

Gabriella skrev i sin blogg igår:
"Fick veta att Anja kanske-kanske-kanske skulle träffa sitt X Michael i helgen också. Fattar verkligen inte varför. Varför skall du lägga mer tid på den skitstöveln!? Du är också fan värd så mycket mer, än någon jävel som har behandlat dig så. Du är ju så fin, till skillnad från honom, testat och bevisat. Aja, det är ditt liv och ditt beslut, inte mitt. Men jag kan fortfarande tycka att det är ett felaktigt sådant."

Kommentarer:

Postat av: anja

visst kan det va ett felaktigt beslut att träffa skitstöveln men om jag har kännt att jag måste göra det i två månader i sträck så tror jag ändå att det skulle vara värt det. jag vet att han är en skitstövel, i hjärnan. Men inte i hjärtat ÄN. men jag håller väl på att inse. det är inte så jävla lätt alltid. särskilt inte när det är svårt. jag hatar mig själv för att jag älskar honom och jag orkar inte med det mera. jag orkar inte med att hata mig själv bara för att jag älskar fel person, en person som inte älskar mig och som helt och hållet verkar skita i mig. jag tror att bara kärlek kan bota olycklig kärlek men hur lätt är det att hitta någon man kan älska på kommando? har du tänkt på det? jag kan fan inte kontrollera mina känslor det är inte min hjärnas fel att mitt hjärta gör va fan det vill. jag vill inte älska mikael men nu göra jag det och jag måste få göra det som jag tror är bäst av det. jag kommer inte kunna sluta hoppas på att få träffa honom igen på länge och det är inte med mening. jag går ju fan inte runt och tänker att jag vill älska honom det bara är så nu. men det fattar väl inte du förän du är i samma situation......

2007-sep-22 @ 16:31



Det är så svårt att förklara på ett okomplicerat och kort sätt.
Men hur ska ni kunna förstå ni får bara höra allt negativt?




jag ska på café med sofia ikväll, min älskade fina Sofia!
jag ska få min present idag, av min fantastiska vackra vän!
jag är väldigt nyfiken! :)


Punjabimusic! <3

Jag va död redan på samhällslektionen eller kanske innan jag gick upp ur sängen i morse egentligen. fattar inte att jag pallade skolan idag. samhällslektionen va den värsta sen efter sommaren. fattade inte ett skit av vad markus försökte förmedla. det enda jag förstod va att han pratade om feminism och ekologism inget annat lyckades jag ta in. helt sjukt trött! slumrade till på svenskan också. nu är jag heldöd. önskar bara att det ska bli natt så jag får sova.

Maja jag hejjar på dig skit i honom han är dum i sin hjärna! 

nu vill pappa ha datorn fan

tjuvlyssnat och föreningsmöte!

Läste lite på tjuvlyssnat och fastnade för det här inlägget så sjukt kul :)

Han behövde åtminstone inte "Insert coin" i förhållandet...



Malmö, Gustav Adolfs torg

En kille ~19 berättar för sin kompis om en tjej som han har addat på MSN.
Killen: Jag addade henne från Lunar!
Kompisen: Jaha.. men va fan snackade ni om då?
Killen: Inget speciellt, jag gick rakt på sak och sa "Love is a name and sex is a game, lets forget the name and play the game"!
Kompisen: Hahaha, vad sa hon då?!
Killen: Game over...



Cred: Tav San








tänkte också passa på att göra lite reklam till alla isgare
Friskafamiljen.blogg.se


You know what I mean

HEJHEJ CYBER-SPACE-RYMDEN!
Lyssnar på spansk musik och håller på att somna. tidigare idag var jag självmords-/mordbenägen. fyfan va hemskt det va och stackars emma. men nu har jag legat i sängen och slappat sen klockan halv åtta så nu är jag ett energiknippe igen, Fan maja svara på mitt sms nu vill jag gå ut och gå! Snart ringer jag dig om du inte loggar in på msn eller smsar tillbaka. emma vi tar pastahaus någon dag snart tycker jag trotts att vi ska hålla hårt i våran ekonomi. Haha fan va gott det va med mat när jag kom hem emma vad åt du? skola imorgon funderar på att åka till strömstad istället man måste ju utnyttja sitt fritidskort lite, synd bara att det inte räcker till stockholm då hade jag åkt dit och suttit på fåfängan hela dagen. Fasen. den spanska musiken får mig på danshumör. jag är trött fast pigg, typ tröttpigg alltså.
nu loggade sofia in på msn men fluffet svarar ju inte när jag skriver till henne. hon är väl inte vid datorn eller nåt sånt. fan vad jag hatar skolan just nu. att behöva lägga en förmögenhet på hörlurar till ljudkursen som man kommer använda ett år en gång i veckan klänns ju så där måste jag säga. konståknings VM närmar sig nu fatta att det är ett halvår kvar nu, jag kommer ihåg tam VM i gbg när det skulle utredas om stan fick ha konståknings VM. det va ändå två och ett halvt år sedan nu. Ojojoj. Om jag hade vetat vart hampus bodde idag och haft hans nummer skulle jag lätt våldgästat lite. för visst bor du väl vid järntorget ibland? fick sån jävla lust att träffa min blivande killkompis. men va fasen han va väl ändå och tränade...

angående mitt förra blogg inlägg så va jag lite arg idag.  och kanske inte så lite heller. inte bara arg på honom utan också arg på mig själv att jag inte fattar vilket svin han är. aja man får stå sitt kast när man förälskar sig i "fel" person tydligen. 

jag kan här och nu meddela alla som inte redan vet att jag har börjat knarka FF MINT! så jäkla gott. men har erfarat magont efter för många på en och samma kväll. Så ta det lungt alla som vill börja! dessa ovala vita sugtabletter är helt underbara för andedräkten och för välbifinnandet i hjärnan. Självklart snackar jag om Fisherman's Friend.

jag har kommit på att det är sjukt kul att lyssna på folk man nästan känner på bussen :-) haha man måste ha lite roligt även när man åker buss och är utsvulten.

ska också passa på att be om ursäkt för detta maffiga blogginlägg. det är väl inte mina få läsare vana vid att läsa. Korta fina små dikter angående krossat hjärta och olycklig kärlek innehållande mycket känsla är väl det jag oftast publicerar.

jag och emma har besämt att hålla i våra pengar tills studiebidraget kommer. vilket betyder inget mer slösaktigt shoppande på ett par veckor. det tror/hoppas jag kommer gå bra. emma säger att jag fortfarande kan skylla på att jag har blivit dumpad men jag vet inte om jag håller med henne. vi har också diskuterat hur och när man kommer över en kille vi kom väl kanske inte fram till så mycket. mer än kanske när man träffar någon ny eller när det har gått jävligt lång tid. lösa strul och sånt hjälper inte till. 

kärlek botar olycklig kärlek 

Godnatt.



hål igen

fyfasen.
håltimma igen. jag är kissenödig men orkar fan inte gå på toa, hur lat får man bli?
det är så sjukt tråkigt att sitta i skolan en och en halv timma för att ha spanska mellan fyra och fem. att man gör det, jag fattar fasen inte.

idag hittade jag hennes bilddagbok, snart hittar hon väl hit. haha ska bli kul att se vart  detta leder. vet inte vad jag skulle göra om jag såg honom på stan nu. kanske använt mina nya klackskor vem vet.

Våfflor med grädde och hallonsylt är det bästa som finns!

I gott sällskap kan allt bli underbart men fasen inte så underbart som våfflor med vispad grädde och hallonsylt!

idag är det grå himmel som liksom tjatar på mig att jag måste göra engelskaläxan och köpa hörlurar till ljudkursen. Orka?? Fyfan.

jag lyssnar på pirates musik och vill gå på bio. ingenting annat idag, jo gärna gå på café med hampus men möjligheten att han ska höra av sig till fikaakuten är ju inte så stor. Tyvärr.

Jag och maja hade slottskogsrinkens café igår. det gick bra. men va kallt om tårna. sedan träffade jag emma gabbi. Och maja igen :)
Vi åt som sagt våfflor och tittade på smala sussie. funderade över låttitel, spelade tvärflöjt och så vidare.
Nu vet ni vad jag har i huvudet, (om ni minns... och fattar vad jag syftar på)
   image85 

image86

image87 
image88

nu borde jag styra upp min tillvaro på denna jord lite. Kanske

image89

jag lockade håret mitt i natten.

Nagellack, hård vind och blå himmel

Jag mår fan illa av att tänka på dig.
Lämna mina tankar snälla!



ikväll kommer maja emma och gabbi hit.
det blir spenatpaj våfflor och gratis chokladrutor.
måste handla, orkar inte.

konstiiiigt

det är skumt när man hittar musik på iTunes som man absolut inte käner igen. just nu lyssnar jag på typ techno eller något åt det hållet som jag absolut inte känner igen.... det är lite skumt.  jag har tillbringat min dag i skolan och i ishallen, mycket trevligt. söta småfickor som ramlar stup i kvarten... ja, alltså på isen då, inte i skolan.. tyvärr! i skolan lyssnade vi på föredetta ISGaren och språkröret på grön ungdom alexander. mycket bra politik han sprider måste jag säga! :)



det är vacker himmel ikväll, glöm inte att titta ut ni som nu sitter vid datorn.
jag funderar faktiskt på att ta en promenad, vill tänka- vill inte tänka.

Jag skrev ett vykort idag, ett kort med solrosor på till farmor.
på uppdrag av pappa..

Hejdå.

Vi är inte här för att sörja!

Lasse Fabel, Kära Lasse Fabel.
det var längesedan jag lyssnade på dina underbara låtar nu.
Men idag var det dags igen.
Älskar din röst, så klar, ren, så fin!

www.lassefabel.se 

usch

jag hatar att sitta på lektion och inte göra ett skit speciellt när lektionen slutar fem. usch

hål och huvudvärk

en till måndag med håltimme och huvudvärk, fyfan.
godissugen men jag bör hålla mig, det är svårt.
gabbi har jag inte sett till i skolan idag, konstigt.
tappade min mobil som flippade, ovanligt.
vill åka hem till min säng, men inte ha natt.


klockan är femton noll ett

hejdå

I skuggan av andra tankar

det finns inga tankar.
eller egentligen gör det det,
men inga som hör hemma här.
de hör hemma i mitt eget huvud, ensamma och bortglömda.
det får jag inte glömma.

jag ska gå upp på berget för att tänka de tankarna en sista gång,
kommer inte lyckas.
hjärtat kommer aldrig kunna fatta vad som är bäst.

jag måste skita i det.



fredag

course aim

borde göra engelska men det går inte jag har faktiskt försökt!!!
jag vet fan inte vad jag har för mål och vet verkligen inte huur jag ska uttrycka dem på engelska!! vad spelar det för roll? jävla engelska! jag flyr till mano negra och bloggen. vilket jag verkligen inte borde. kommer aldrig bli klar med engelskan. och om jag inte blir det kommer jag ha ångest hela dagen! Fan. Förnuft! jag har läst ut boken jag lånade av emma nu. fan va bra den va, jag kände igen mig i varenda ord. i varenda tanke. Tova heter den. många tårar har fallit mot min kudde när jag haft den boken i handen. Att det ska behöva vara så! att fler ska behöva ha det så! vilket helvete! håller på att bli försyld med. Olägligt. hinner inte det nu. barnen börjar på isen så det kommer bli mycket stillastående i kyla. Kallt. snuvigt och tryck i bihålorna och segt snurr i huvudet va ska det betyda? inte feber än i alla fall.Inte än.  kan inte någon göra engelskan åt mig? vet inte vad jag ska skriva. huvudsaken är ju bara att jag inte blir underkänd något annat mål har jag inte. men hur skriver man det vackert på ett A4? vill inte lära mig det skitspråket! vill åka här ifrån. vill bort bort bort! vill slippa engelskaläxor och uteblivna sms. 




image82
Vill inte.

akustisk gitarr

Skiiiiit, jag läser dina sms, kan inte ta bort dem.
jag får inte!


de skriver en låt om olycklig kärlek