bellisens.blogg.se

Gabriella skrev i sin blogg igår:
"Fick veta att Anja kanske-kanske-kanske skulle träffa sitt X Michael i helgen också. Fattar verkligen inte varför. Varför skall du lägga mer tid på den skitstöveln!? Du är också fan värd så mycket mer, än någon jävel som har behandlat dig så. Du är ju så fin, till skillnad från honom, testat och bevisat. Aja, det är ditt liv och ditt beslut, inte mitt. Men jag kan fortfarande tycka att det är ett felaktigt sådant."

Kommentarer:

Postat av: anja

visst kan det va ett felaktigt beslut att träffa skitstöveln men om jag har kännt att jag måste göra det i två månader i sträck så tror jag ändå att det skulle vara värt det. jag vet att han är en skitstövel, i hjärnan. Men inte i hjärtat ÄN. men jag håller väl på att inse. det är inte så jävla lätt alltid. särskilt inte när det är svårt. jag hatar mig själv för att jag älskar honom och jag orkar inte med det mera. jag orkar inte med att hata mig själv bara för att jag älskar fel person, en person som inte älskar mig och som helt och hållet verkar skita i mig. jag tror att bara kärlek kan bota olycklig kärlek men hur lätt är det att hitta någon man kan älska på kommando? har du tänkt på det? jag kan fan inte kontrollera mina känslor det är inte min hjärnas fel att mitt hjärta gör va fan det vill. jag vill inte älska mikael men nu göra jag det och jag måste få göra det som jag tror är bäst av det. jag kommer inte kunna sluta hoppas på att få träffa honom igen på länge och det är inte med mening. jag går ju fan inte runt och tänker att jag vill älska honom det bara är så nu. men det fattar väl inte du förän du är i samma situation......

2007-sep-22 @ 16:31



Det är så svårt att förklara på ett okomplicerat och kort sätt.
Men hur ska ni kunna förstå ni får bara höra allt negativt?




jag ska på café med sofia ikväll, min älskade fina Sofia!
jag ska få min present idag, av min fantastiska vackra vän!
jag är väldigt nyfiken! :)


Kommentarer
Postat av: sofia

bra kommenterat anja. det är bara du som känner. bara du som vet. o bara du som kan välja hur du vill göra. va du än vill så stöttar jag dig. du skriver ärligt o rakt o det kommer från ditt hjärta. LYSSNA PÅ HJÄRTAT. det är mitt råd till dig. jag vet att du kommer välja rätt väg. jag känner dig o jag litar på dej. men jag har ögonen öppna o min hand är utsträckt ifall du nån gång behöver den.
ÄLSKAR DEJ !

2007-09-23 @ 00:43:00
Postat av: Gabbi

Självklart så väljer du inte ifall du älskar honom eller inte, jag tror inte heller att man kan styra över vem man älskar och inte älskar. Men man kan faktiskt styra sina handlingar. Jag känner inte Michael, och som sagt, ja har bara fått höra det negativa om honom, vilket gör det lättare för mig att hata honom, jag som inte sett alla hans sidor. Men om jag var han skulle jag tolka det som så, att eftersom du ger mig en chans att förklara mig, kanske du även förlåter mig. Och om du nu skulle förlåta honom, är risken stor att du kommer bli lika sårad en gång till. Om du inte tror att träffas-gesten betyder lika mycket som jag tror att den gör, att det inte finns någon chans till att du luras till att förlåta honom, och verkligen tror att det kommer att hjälpa, så visst, gör det. Jag vill bara inte att du skall bli lurad och sårad en gång till. Det är så stor risk att man litar på den man älskars varenda ord, hur otroliga dom än är. Jag vet att du redan har tänkt på allt dehär, men jag vill bara att du skall akta dig! Gonatt, puss

2007-09-23 @ 00:54:03
Postat av: Gabbi

Oki, om det är så du känner...You go girl! Hoppas det gick bra.. Vad som helst som gör att du mår bättre. Jag är verkligen less på ditt deppiga jag, jag vill ha en glad Anja igen! Som vågar kan och framför allt vill! Ses imorn i skolan, du får berätta då, puss.

2007-09-23 @ 22:43:08
Postat av: andreas

oj oj detta är ju fan spännande.. I like a lot!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback