staffan skulle ju ringa mig ikväll men gjorde inte det :'(

staffan skulle ju ringa mig ikväll men gjorde inte det :'(

jag fattar fan inte hur ni tänker!!!

jag pallar inte. jag vill inte ta körkort. jag är totalt omotiverad. hade ångest när jag äkte från staffan idag för att jag visste att ni skulle börja tjata!! jag VILL INTE! jag känner mig så sjukt värdelös när jag inte övningskör och när jag göra det är det för eran skull eller för att jag inte orkar med erat tjat! ni gick så långt idag som att säga att jag inte kommer få nåt jobb utan körkort och tack för den! OKEJ JAG SUGER i era ögon. ni är fan inte nöjda med mig någonstans. ni undrar vad ni gjort för fel men jag kan tala om för er att ni har lyckats så sjukt jävla bra med er uppfostran av mig. SPECIELLT MED ERA FÖRUTSÄTTNINGAR!!!hur många i min klass tror ni nhar körkort? jag vet att det inte är många alls. vår generation har blivit I PUMPMADE att det är farligt att köra bil. att NI har pajjat miljön för att ni har gjort det. ni har blivit beroende av era jävla bilar! ni har fan varsinn. hade det inte varit för det höga bensinpriset hade ni kunnat åka omkring hela tiden med bara stopp för att tanka. TANKA OCH FÖRSTÖRA MILJÖN LITE MER! ni säger att jag kommer ångra mig när jag är 30 och förstår att det kommer vara jobbigare och ta längre tid att lära sig då. Okej! jag får väl göra det då. och ni får mer än gärna vara skadeglada, skratta och säga vad var det jag sa! jag bryr mig inte just nu! ni kör med skrämselpropaganda. tycker att jag ska anpassa mig till vårt skeva samhälle och skaffa körkort för att kunna få ett jobb så jag kan betala bensinen! ÅT HELVETE MED ER! NI SUGER!


jag pallar inte mer. ska springa in i skogen tills jag kommer vilse!




Oslagbar kryddkombi

ska iväg och träna snart. jag fick laga min egen middag idag. det blev kyckilng i currysås med ris. upptäckte att om man strör lite torkad oregano på såsen vid servering blir det himmelskt gott! Curry och Oregano är en grym kryddkombination!

tänk dig håkan i skogen

På fredag ska håkan hellström spela jag och maja ska på Räfvarnas afton! kajskjul 8, räfven, kapten röd mfl! så GÖTT! tänk dig likson håkan i skogen när två rävar närmar sig! vad rädd han skulle bli! få panik, börja gråta och skrika på mamsen! Mohahhahah


jag var en sväng på frölunda torg idag. inhandlade en mapp på wettergrens. min mapp kostade 25 kronor och var i plast. pappmapparna som var typ ekologiska, återanväda i alla fall kostade 49 kronor. dubbelt så mycket. jag tvekade men köpte ändå den billiga. har bara lite dåligtsamvete nu. jag är ändå typ helt pank!

Även om solen hade haft ögon hade den aldrig sett skuggan

det är bäst att börja blogg med en bra rubrik. ovan slog mig när jag nästan var hemma från min höstpromenad i sällskap med kameran. tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder på gulnande blad för staffan har lagt beslag på min kamera. jag är nyss hemkommen från ike and the nuclear bombs spelning. finfint var den men jag har faktiskt varit med om bättre ljudkvalitet. efteråt gick nicke, berra och jag till lidl och köpte choklad och cola. jag fick vänta länge på vagnen alldeles ensam när jag skulle hem och nu svarar inte staffan på mitt gulliga sms. nicke försökte få mig att våldgästa staffan eftersom jag inte fick sova hos honom för att han är amitiös. men MED RESPEKT för min älskade motstod jag frästelsen och åkte hem. snällt va staffan? just det, staffan la ju beslag på min kamera och detta för att gitarristen, tror jag, i bandet efter dom såg ut precis som kopka. hahaha. det känns sådär opepp med tränar utbildning eftersom staffan nu berättat att både kopka och eddie fyller arton den helgen och jag absolut borde följa med ut, det hade varit kul! antingen är jag bakfull på kursen eller så är jag torr på kvällarna. hmm. ska nog vänta med att betämma mig. fan.


pusshajj


avslagen skogsbärscider är inte gott

japp, kvällen ordnar sig till det bästa trotts att man blev dissad av sin älskade. anna kommer hit och äter kebab och kollar på svensson, svensson med mig. jag är övertygad om att det kommer bli minst lika mysigt som lördagskvällarna förra hösten.  smsade maja nyss också men hon är lite bortkollrad så hon har inte svarat om hon vill komma hit än. det är bara att hoppas.

samhällsartikeln känns för första gången någonsin ganska stabil. har skrivit nästan en A4 i alla fall. bara markus inte förväntar sig för mycket så ska det nog lösa sig. Didem skrev på sin blogg: Det finns inget som är så viktigt att det inte kan skjutas upp till imorgon är lejonets ledord. och jag tyckte att det passade väldigt bra på mig just nu. 

det verkar som att det blir tränarutbildning den första helgen i oktober och lite löneförhöjning efter den skulle ju inte sitta fel så det är ju bara att pallra sig dit. är inte så sugen egentligen men i och med att det blir i slottskogsrinken känns det mer lockande. så ja, den första helgen i oktober kan ni glömma att få se skymten av mig! 

jag såg ett brittiskt (tror jag) tv-program, komedi, för ett tag sen och där sa de att internet skulle kracha om man googlade på ordet google. jag provade och det gjorde det inte, bara så ni vet!

är det nåt mer jag borde blogga om? hm naj. jag tror att det får räcka för idag!


PUSS HAJ LEVERPASTEJ!

PROSIT!

magen kurrar, jag är hemma. ska äta tortilini till lunch. gotti. jag är hemma för att det snurrar, allt snurrar och jag blir snurrig. inte nog med det, jag nyser med, stup i kvarten. och så snorar jag, snor i näsan. ont i halsen har jag också. typiskt, nu är jag sugen på godis och kladdkaka med. inget går min väg idag, har inget godis alls hemma :P

puss på er


dvala

så tyst, så stilla som det är på bussen på morgonen är det sällan annars. på onsdag och torsdagar verkar mina medresenärer vara i lika djup dvala som jag själv. det är ingen som pratar med någon annan i bussen, möjligen hör man ett litet "hej" grymtas trött ibland. inget annat. ingen pratar i telefon och ingen lyssnar på musik så det stör. så skönt. vi är alla i samma lilla bubbla i vår fina buss som tar oss från önnered och direkt till stan. man måste ju bara tacka västtrafik för linje 194!

TACK <3


svart-vitt utan vitt är svart

jag har ätit mer terapi-choklad än någonsin idag. inte för att jag behövt terapi utan för att jag varit såenormt godissugen. funderar på att köpa godis innan jag åker till staffan efter träningen. choklad, choklad, choklad!! och efter att jag läst i graffiti för ett par veckor sedan att det är en myt att choklad ger finnar så är jag en ännu lyckligare människa!
frågan är bara hur jag ska få ihop godisköpande och min träning och framfart över hisingen. är hjalmars pressbyrå öppen efter tio en söndag eller måste jag fixa godis på annat sätt? äh, det löser sig. nu ska jag göra slag i saken och köpa biljetter till räfven och kapten röds spelning på kajskjul 8 den 26:e. LÄNGTAR!

110% bra dag

Det har varit en helt fantastisk dag, hela dagen!! vaknade av väckarklockan vid nio. staffan låg och snusade brevid mig. så jäkla söt! och jisses vad jag älskade honom i det ögonblicket, det gör jag ju i och för sig fortfarande. vi låg kvar en liten stund sen han vaknat. sedan gick vi upp och åt, eller jag åt frukost medan han inte ville ha och tittade på. som vanligt var jag tvungen att hetsa honom lite för att vi skulle hinna med bussen. jag skulle till ishallen och träna säsongens första småttingar. vi hann med bussen och maja åkte med oss. det var helt underbart väder hela förmiddagen och jag och sofia hoppades på fortsatt blå himmel när vi klev in i ishallen och planerade vår gemensamma eftermiddag. när vi gullat en timma med barnen, fikat veckans bästa fika och gullat en timme till med andra barn åkte vi hem igen. jag maja och elin hann precis med 90-bussen på torget och det var en riktigt varm höstdag. när jag kom hem åt jag lunch, duschade och åt gröt. sedan åkte jag och sofia till linnéplatsen och promenerade som planerat till haga. hamnade på Café Husaren och drack kaffe och te. halva koppar. vi gick via skanstorget och Cornelias form och fantasi och slottskogen påväg till marklandsgatan. sofia följde med till thaien när jag köpte hem mat och vi skilljdes åt alldeles för tidigt som vanligt. när jag kom till frölunda torg och åter igen hann perfekt till bussen knackade staffans vän eri(k/c) på rutan från bussen brevid mig. efter en stund kom han och hans vän av. de hade som tur var upptäckt att de satt på fel buss (HRMRMR hosthost, amatörer, host..) de skulle ta 94an, alltså samma som mig och de var uppklädda till tänderna. de skulle på 18-årsKalas, med stort K. trevligt, trevligt med sällskap! jag avnjöt en underbara thaimaten (nr 19 fr thaien vid markland) medan jag tittade på rapport. efter rapport var det premiär för de nya svensson, svenssonavsnitten och jag tänkte oavbrutet på anna den halvtimman. anna är söt. när familjen svensson gått och lagt sig för den här veckan ringde jag staffan och berättade om min fantastiska dag och nu har jag även gjort det för er!

THANK YOU FOR LISTENING. BYE, BYE!!

(bilder kommer imorgon)

så blev det:


Norrlandsteknik, eller?

jag håller på med något jag älskar och hatar på samma gång. jag syr ett lapptäcke som ska agera överkast till min 120cm-säng. så det blir ganska stort, ca 160x240cm. jag är allt lite nybörjare med det här med lappteknik så jag har stora rutor, 40x40cm. trots det blir det hela 24 lappar! jag har tre olika tyger, två enfärgade och ett midsommarblommigt. Imorgon ska jag åka till gårda textil och köpa nåt tyg till bakstycke, tror att det får bli ett vitt. dessutom måste jag ha ett foder. hoppas att det inte blir allt för dyrt.
när jag syr kan jag inte låta bli att skänka en tanke och ett STORT tack till min syslöjdslärare i högstadiet! det är helt klart tack vare henne som jag syr mer och mer och mer. det är helt fantasktiskt att skapa något från noll! det är verkligen bara fantasin som sätter gränerna. vet man inte hur man ska göra är det bara att försöka, pussla lite, göra fel och försöka igen!
nu har jag tagit paus för att mamma satte sig i köket och pratade i telefon. vill inte störa allt för mycket, dessutom har jag redan hållit på i ca sex timmar idag.. no life, i know. Or! this is my life!

jag lyssnar på ett soundtrack som inte har blivit spelat på länge. Moulin Rouge. har varit lite allergisk mot den musiken ett tag tror jag, fast nu kan jag inte påminna mig om varför. jag säger bara: EL TANGO DE ROXANNE!!! skevt bra!

jag har fattat tycke för ett par skridskor. majas vän som slutat åka hade ett par lagom stora som skulle säljas. jag åkte på dom i söndags och vi fattade genast tycke för varandra! det är ett par risport och är hela 5mm större än dem jag åkt på sen jag gick i femman (som är fyra mm mindre än mina fötter). egentligen skulle jag kanske haft ytterligare en storlek större men jag vet inte om jag kan skiljas från idas skridskor, och dom var sköna!

nu ska jag låta er slippa mer av mitt skitsnack! ha en bra kväll, pusshej!

Några bilder från augusti


Solnedgång över linnéstan



Jag och Staffan på Bohus fästning



Det konformade berget Slugga



Strax brevid kungsleden



Jag och Staffan njuter i den sista sommarsolen



Ida och Sofia på sticky


P U S S H E J J

Måndag..

dagen har inte alls blivit som planerat men den har ändå varit över förväntan! det började i morse med att staffan ringde och sa att han inte skulle komma till skolan för att han var sjuk. emma visste jag sedan igår att hon inte heller har en av sina bättre hälsoperioder.. hon är också sjuk. och halvtravande påväg till skolan och felicia ikapp mig och berättade att också hon var krasslig. det är kass med höstsnuva! mina två lektioner flöt på fint och bamba har döpt och pasta och skinksås till spaghetti carbonara. man slutar aldrig att förvånas! bobo berömde mitt ambitiösa och estitiskt vackra protokoll från dagens klassråd och jag åkte till frölunda. jag hade som plan att simma 40 längder i kulturhusets 25metersbassäng. men ett simprov och en till klass som var påväg in i omklädningsrummet fick mig att vända i receptionen. haha, det måste sett kul ut, just som det var min tur att betala insåg jag sakta att det inte fanns någon "motionssim -endast för vuxna skyllt" och förstod då att det var onödigt att simma överhuvudtaget (är det ett ord?). istället lämnade jag tillbaka mina två filmer jag lånat i biblioteket som har moderniserat. nu varken lånar man eller lämnar tillbaka till personal utan använder en typ dator. tråkigt. när jag anpassat mig och lämnat igen filmerna gick jag ner mot bussarna och såg till min stora förvåning chicken (jaquline från min högstadieklass) sitta utanför 7eleven. när jag pratat ett par ord med henne trampade jag ner till hemköp och köpte en liter godmorgon juice, en liter yougurt, 2,5 dl vaniljvisp och 100g marabou daimchoklad. av vaniljvispen och chokladen har det blivit efterrätt som står i frysen. yoghurten och juicen fick assistera två brödskivor, en kopp snabbkaffe och en apelsin som mellanmål. FÖRLÅT FÖR MITT BABBEL!! sedan träffade jag andreas, också han gick i min högstadieklass och när vi satt oss på 90bussen kom martin på. och så visade det sig såklart igen hur liten världen är när jag förstod att martin och andreas spelar fotboll i samma lag.
det har åskat också. och regnat. fast då var jag inneomhus och tittade på film så det var bara trevligt. såg så som i himelen som jag sett några gånger tidigare men den är verkligen bra!

maja erkände igår att hon blivit beroende av kenzas och blondinbellas bloggar. hon argumenterade helt seriöst för blondinbellas blogg. visste först inte hur jag skulle ta det! hahahhaa insåg iaf sen att hon iaf inte är en av deras "fans" utan nog mer är en av oss som stör sig och får klöken! haha

nu ska jag äta middag!


PUSSHEJ!

Kräftkalas

Nicke ordnade kräftskiva igår på begäran och tjat av staffan och lisa. det skulle bli en sofistikerad middag men redan klockan sju gick berra hem och hämtade sin vodka päron nummer två. ojojoj. jag vet inte än hur det hela slutade. jag och staffan gick runt tolv. ett smart drag skulle jag gissa. tidigare hade bara olle och bella gått som inte kunde hålla sig borta från varandra längre än till elvatiden. jag och staffan delade på ett kilo kräftor och jag som satt närmast våra kräftor tog lugnt de största till mig medan jag gav de små, en-armade och missfärgade stackarna till staffan. detta genomskådade han först när jag tog den näst sista kräftan! Vilken flax va!!

idag är det träning som gäller och imorgon skola. har ju bara två lektioner och sedan en ledig tisdag så det ska nog gå finfint! 

POSSHAJJ 

lacka

för första gången på väldigt länge räckte inte ordet klöken till. jag kom fram till att lacka ur var orden jag sökte. igår lackade jag ur på pappa. jag var jävligt otrevlig och, jo jag ångrar mig nog. nog. men jag var så fly förbannad och hade haft en skitdålig dag. jag pallade inte mer helt enkelt. och just innan jag lackade ur totalt hade jag fört över pengar till kortet. så när jag flydde fältet för att pappa inte skulle fullständigt sätta sig på mig av ilska greppade jag skolväskan och drog. i skolväskan fanns nämligen plånboken. jag åkte till frölunda torg och köpte två klänningar, vantar och gympabyxor. jag gick in på intersport för att kolla converse. och vem jobbade igår om inte snyggsimon ; ) hejhej på honom och sen ringde jag staffan. jag fick sova hos honom men innan dess tog jag vagnen till linné. hoppade av för att köpa kaffe. köpte en hink blaskig latte på 7eleven och lovade mig att aldrig göra om det igen.
nu sitter jag hemma vid datorn eftersom jag slutade skolan klockan tolv. chillat schema i år nämligen! har lagat våfflor och frossat, det var nämligen en av anjas alla våffeldagar idag och då måste man ju bara passa på!  pappa är i stockholm så honom behöver man inte se på ett par dagar. och ikväll är det träning! längtar stört mycket!! här hemma är det hantverkare som springer ut och in ibland. de fixar med fjärrvärmen. de verkar alla vara ganska unga, har dock inte fått någon bättre skymt..
 
nu ska jag se de resterande fyra avsnitten på en ö i havet som jag lånade av biblan i förrgår.

ha en fin kväll! 
puss /a