Vardag

Kanske tänker man för mycket.

 

Vill ut.


Måndag

Idag känns kroppen tung och huvudet jobbigt att bära.

Särskild händelse

Känner mig eländig ---> läser lite på flashback---> mår lite bättre i huvudet.

 

 

Nu Agenda på svt.


Godis nattis

Jag har sagt god natt och lagt mig. Tyvärr är jag inte trött alls. Absolut inte trött någonstans. Okej, kanske inte riktigt sant men nästan. Har nämligen drabbats av busig sprallighet! Skulle haft Jonatan här så jag kunde kittla honom och busa lite. Men nu är har inte här, han ligger hemma i sin säng och sover så gott under täcket. Det borde jag också göra så nu är det väl bara att säga god natt till cybervärlden så jag kan koncentrera mig på min tråkiga bok så jag snart somnar. Ska ju upp tidigt imon! I alla fall tidigt för att va mig. Puss och kram!

Anji tlött

Jag känner att sova hade varit en bra idé nu men det blir ingenting med det. Måndag och en ny vecka med skola och plugg har drabbat mig. Idag två timmar föreläsning om kvinnlig idrottshistoria (eftersom kvinnorna inte hann nämnas på nio timmar föreläsning om idrottshistoria). På torsdag drar jag till Kalmar och det ska bli göttans!!

Jag tror att hösten är här men är inte helt säker.

Funderar på vad som har hänt med mig. Känner mig handlingsförlamad och fruktansvärt förvirrad och disträ på samma gång. Det börjar bli jobbigt att glömma saker och planera fel. Snart är det dags för varma mackor i våffeljärnet i alla fall. Det ska jag väl ändå lyckas med?