söndag

det blev allt för hett att sola i trädgården idag så jag åkte med föräldrarna till små lyngskär. helt okej!

2/5

nu är två av fem studenter avklarade. maja sprang ut i onsdags och karin igår. och jävlar va pepp man börjar bli! dock har jag ingen röst och ont i halsen som fan. men vad gör det när allt kommer omkring? ska träffa staffan en stund ikväll. blir ingen ettårspicknick men mys iaf. måste ju vara 100% när man genomför en picknick som man planerat i fem månader och en dag! 25 grader och sol. jag ska ut i trädgården och sola. på onsdag är det bobo som tar studenten och på fredag är det jag. sedan är det bara samskolan och min kusin kvar! 

 

L O V E !


Söndag

Nästa vecka börjar studenterna. Först ut, på onsdag, är polhem men Olle, Alice och Maja. Ska hem till Maja på eftermiddagen och efter det tar Henrik och Karin studenten på fredag. Ska hem till Karin då har jag tänkt. veckan efter är det Hvitfeltska som går ut på onsdagen och där känner jag också tre som går. Hem till Jonathan alias Bobo. Och på fredagen är det min tur att springa ut. Kl 12, Ingrid Segerstedts gymnasium! Men det tar inte slut där. För veckan efter det så tar Sam och där med också min kusin studenten. men sen är det nog över tror jag.

 

Idag är det också en speciell dag. Bal ikväll, är pepp! 

 

GLÖM INTE ATT KOLLA VIDEON I MITT FÖRRA INLÄGG!


God Morgon

Syrran länkade till en helt fantastisk video på sin blogg. SE DEN!

 

puss


lockig

har lockat håret nu. fick låna godisgrejer av gabbi för att lyckas. och det blev faktiskt jättebra. så nu har jag slutat nojja mig för frisyr till balen. min nya ögonskugga som jag köpte med tanke på balen syns lite för lite men det är okej. det är bara bal och student som ryms i min hjärna just nu. och förstås att jag ska fika med anna och sedan träffa staffan idag. 

 

jag vaknade klockan sju imorse. tittade på disneyfilm som gick på fyran. Tingeling, enkelspårig barnfilm men ändå lite mysig. 

 

mamma och jag har planerat mat till studenten och jag har letat champangeglas, tror dock inte att jag har hittat alla... än så länge har jag bara 12 och det är ca 30 pers som sagt att dom kan komma hittills. : )


Hatade jävla tårar

Fick godkänt på matte c nationella! Jag ä l s k a r att jag fick  godkänt på matte c nationella!

syrener

idag gjorde jag nationella provet i matte. får nog g iaf och det är verkligen mitt mål. syrenerna har slagit ut och ikväll ska jag och staffan pussla och lyssna på barnradioteater. sedan ska jag göra allt jag kan för att dra med honom ut på kvällspromenad och känna alla underbara dofter. : )

kärleksförklaring

en mugg varm oboy kan bota det mesta. har just druckit upp dagens andra kopp. men det kan inte bota allt, i alla fall inte saknad. varför hör du inte av dig, sömntuta? :*(

skola gånger två

då var det dags igen. ska skriva om svenskan som försvann. just som jag var klar med den. puts väck! borta! gråt i telefon. jag hoppas så att han står ut med mig. jag är likadan. på pricken. och om sju minuter börjar house. det kan jag ju glömma idag. jag vill sätta mig på en stubbe i skogen tills på fredag eftermiddag. och på söndag kväll vill jag gå dit igen och sitta där till studenten.

 

hejdå.


matematikis

idag blir det matteplugg och sedan bär det av till kärra!

 

amundön igår, love is in the air


om 26 dagar är det den 5:e juni

fontinskogen igår. amundön idag. vart bär det hän imorgon?


miljömedveten myndighet

jag såg tre poliser åka spårvagn idag. linje sex. jag undrar om dom betalade.


 

sticky med staffan ikväll. bland andra. yeeeeeeeeeeeey!


Räfven

jag lyssnar på Räfven och blir pepp :D

skola

då var projektarbetet även inlämnat. hade det inte varit för att jag har sovit dåligt och huvudvärk så hade jag sprungit runt i skolan och skrattat högt. nu är det några dagars steg som är lika lätta som moln. sen börjar repetition inför nationella provet i matte c och när det är avklarat är det bara en vecka och två dagar kvar till balen.

jag drömde om studenten imorse. jag hade klättrat upp på en jättehög stege för att kolla om vårat flak var färdigdekorerat. jag  minns att jag tänkte att det var så fint att det borde vara til för kungligheter, hahaha!

KLAR!

KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! så jävla klar! jag fattar inte!! mitt projektarbete är KLART! det är helt otroligt! det gick så fort på slutet! nu är allt utskrivet och färdigt för inlämning. kläderna är klara och viktigast av allt: JAG ÄR NÖJD! jag älskar livet! jag älskar att det är 32 dagar till jag tar studenten!!!!

citat

från kvällen robinson: "jag sparar på krafterna"

 

hahahahahahaha, så jävla klockrent. jag håller med!


varför det?

får konstiga tankar i huvudet. är stark. har sytt klart ALLT till projektarbetet och kämpar nu med typ tio sidor rapport. jag är duktig och funderar på vad jag ska äta till middag. är inte hungrig vilket kan bero på all rulltårta jag smällde i mig förut. kanske helt enkelt ska skippa middagen och äta chipsen som är kvar sen igår. jag blir snart tjock jag lovar. skit samma. ha det bra. jag vill bada.