tror att det är tisdag idag

blev stucken av en geting idag. det va inte så kul. cavapersonalen känner igen mig och påstår att jag är deras bästa kund. kan det ha att göra med att jag älskar deras fika och att jag alltid drar med olika folk tro? hihi. annars bra dag. funderar på att göra layouten lite mer positiv, får se om jag orkar ikväll. har ingen klockren bild för headern bara :( hatar när man inte hör av sig. jag lever nämligen med inställningen "man kan aldrig vänta för länge"...

 

saknar maja och patrik alldeles för mycket. inte kul då. vill också på hemmafest. men nu ska jag vara glad för det har ändå varit en bra eftermiddag, trots regn och buss som inte kom. förmiddagen och dagen var seg som sjutton bara. menmen. puss.


host host

det är ingen idé att uppdatera, ingen kommenterar ändå. det är säkert ingen som läser heller.

lite som att vissa sms svara man inte på...


regnjackor skyddar inte mot kyla

det hann blixtra och åska varsinn gång när jag gick halvt förfrusen från busshållsplatsen och hem ikväll. tre mammor stod och rökte i området. och tjötade.

 

det är något magiskt med gitarrspel. alla killar borde vara lika grymma som christian. han är verkligen bäst hittills. släng er i väggen victor och johan, christian äger er! ;)

 

kanske ska man sova. alternativt ta jonnys msn och va lite social där iställer för på fejsboken. eller också blir det lite flashback. okej, nu vet verkligen alla att jag gillar flashback, detta olagliga (jag fattar varför) och grabbiga forum. vissa trådar ligger mig bara så varmt om hjärtat.


jävla uppvaknande

alldeles nyss insåg jag, på riktigt, ett av de största misstag jag har gjort. jag hoppas så galet jävla mycket att jag kan lita på vissa personer.

blöh

vem sjutton har stängt av golvvärmen i badrummet? nu vill jag ju inte duscha ju :(

 

ilandsproblem


pisseblöt

jag vill också åka härifrån men det kan man ju glömma nu när allvaret har börjat. brasilien och allt som hör där till hade ju inte varit fel. någon gång ska jag dit. 

va i helvete.

ibland väljer man halsband efter känslor och drömmar. 

 

klockan är bara ett och jag väntar och väntar. 


kolosalt

okej okej okej. dags att uppdatera som fasen känner jag nu. 

sov sådär i natt. drömde extremt knepiga grejer, va stressad och kunde inte andas genom näsan. imorgon börjar skolan och jag är nervös som bara den! får spader så fort någon börjar prata om min utbildning. men det ska väl nog gå bra. tror inte att dom kommer äta upp mig men det vet man ju aldrig... christian letar lägenhet i frölunda vilket jag tycker är ganska så jätteperfekt. då har man alltid någonstans att fly. jävlar va jag ska våldgästa. fast det kanske man inte ska säga högt så han hör. då kanske det inte blir någon lägenhet... kolmården förra veckan var nice! (kände att det va ganska nödvändigt att flika in där.) ibland tappar man bort kompisar och då är det oerhört skönt när de hittar tillbaka till en igen. tove sov inte hemma i natt...

 

 

puss och kram.

(osammanhängande inlägg jag vet)

 

 


Prata kanske?

Varför ska jag anstränga mig när du skiter i det?

Fatta att det känns konstigt.


väntar och väntar

tänker på maja som har sin första skoldag på universitetet idag. om en och en halv vecka är det min tur. tänker redan på det under nätterna, dåligt tecken. har ont i magen och har kommit på att jag måste köpa massa nytt smink. hatar att köpa smink. faceboken är tråkig och det ser så kallt ut ute. har funderat på att bjuda patrik på pizza idag men han hör inte av sig så det kanske inte blir så. han vill ändå hålla sig borta från det så jag får väl hitta på något annat. det är tråkigt att christian jobbar och att alla andra också jobbar. ska nog höra av mig till alice fast jag väntar fortfarande på patrik. och jag ska kanske träffa maja sen så jag ska nog vänta lite till. det finns crepes till lillanja så det kanske jag ska äta. längtar tills jag är mamma och lagar massor av mat till hela min familj. udda längtan kanske men det är så det är ibland. man behöver känna sig behövd, inte överflödig. detta är en bra början på en TLDR-text men jag ska försöka att inte hamna där. så det är nog bäst att avsluta innan det är försent.

 

KYSS

 

PS. ska tvinga med kaninen till kolmården där han ska få bli uppäten av ett lejon eller bli världen snabbaste man! (Oj va internt det blev där)

DS.


Bus!

ajajaj

:( 

blåmärke ju


eller?

man ska väl följa sitt hjärta?

Torsdag: Räfvenspelning

Men vad händer idag egentligen?

inte converse?

Ska köpa skor idag för föräldrarnas pengar and i just love it. det vankas födelsedagspresent till lilla mig nämligen. jag drömde att jag stod och skrek på skolledningen på isg, jävlar i helvete va skönt det va. dock hade dom blivit ännu värre än dom var under mina tre år så dom va verkligen värda det! HihiHahaHoho! PUSS


konsonanter i slutet

fattar inte varför jag gråter. borde skita så jävla mycket i allting. varför kan ingen hålla käften någon gång? och kryptiska meddelanden på facebook får mig att tolka dig rätt. jag vet så jävla lätt vad det är du syftar på. det är läskigt hur bra vi känner  varandra ändå. men du vet fan inte allt och va så jävla glad för det. för jag vet nog mer än jag borde och det gör helvetiskt ont. vill stänga av vissa delar av mitt medvetande och glömma mitt samvete. stänga in mig eller dra åt helvete.

 

denna dagen började så jävla pissigt, fattar inte att jag orkar. inga stora grejer men det tär ju fan sönder mig. vädret kan dra åt helvete och många personer med, inte alla dock. vill krypa ner nära och känna att jag lever och inte vill försvinna. fuck it.


fuck it

JÄVLA ÄCKELALLTING! 

 

 

 

behöver banans musik tror jag.

 

 

 

Kommer gråta om jag går ut ikväll, borde stanna hemma.

i helvete heller.

hör av dig!!


Fyra flickor på en restaurang

Jag tycker om det jag hör!!

Tack! 

väntar bara på att en till ska gratta mig sen är jag helt totalt nöjd. 

gråter, men bara nästan.

vet att jag beter mig underligt men det är bara fär att maja inte är hemma. 

SAKNAR FAN SÖNDER MIG!

min lilla maja som är ute på en alldeles för stor båt på ett alldeles förstort hav.

det gör mig vilsen. 

kom hem igen, vet inte vart jag ska ta vägen, än mindre hur jag ska göra.

behöver vägledning, behöver hjälp.

väntar på telefonsamtal.

väntar på att det ska bli måndag för en gångs skull. 

eller tisdag, onsdag eller torsdag. 

väntar på att det ska gå en timma utan att veta varför. 

får man ingen anledning börjar man undra. 

vill någon helt annanstans.

bete mig underligt och bada i natten utan att någon vet. 

tänkte fan gå dit. 

gå till en helt annan värld och stänga dörren.

neverland.

blev våldgästad.

byebye.


OM...

...man inte fyller 19 kan man inte fylla 20.

siluetter

Vaknade 7.35 av att grannen byter tak sen fick jag sms sen blev det promenad sen sova, vakna, duscha, äta, span, kaffe.

 


 

Dagens fråga:

Varför har du ingen tröja på dig?

 

Dagens bild:

 

Sofia i botaniska trädgården, april 2007

 

 

PUSS

PS. Jag vet vem som kommenterade föregående inlägg ;)

DS.


Ses på stan?

Vissa låtar gör mig så jävla illa till mods bara.

Krama mig.

Ta hand om mig.

Sluta jobba och börja andas.

Tänkte inte hälsa på mer.

Kanske glömma logga in på msn.

Svara segt på sms ibland.

Låta saknaden växa.

Sluta vara så förbannat gullig.

Så det så.

Det kommer inte gå.

Puss puss puss puss.

 

 

 


inte måndag

vissa dagar är lyckliga dagar

andra är inte riktigt lika lyckliga även om det ser ut så.

puss