Nya tider

Jag har just folkbokfört mig på min nya adress. Nu letar jag hemförsäkring. Suck, det är krångligt att bli vuxen.

Sporadiskt var det ja.

Jag har tittat på en lägenhet idag. Inte helt hundra men ska ändå diskutera den med Jonatan när han kommer om en timma. Min favorisplats just nu ligger bara tre minuter från min nya bostad och jag är lycklig idag. Alla dagar.



Humlor i mitt nya hjärta

Jag njuter av sommar
Njuter av gröna träd
Njuter av bekymmerslösa barn som leker krig
Njuter av humlor i gräset
och av mammor med barnvagnar.
Jag njuter av ljudet från en gräsklippare
Njuter av blommorna i vasen
Njuter av jordgubbar
Njuter av att mitt hjärta dunkar
och av att Jonatan snart kommer hem.
Jag njuter av Manu Chao på spotify
Njuter av att inte ha något jobb
Njuter av att jag klarar mig själv
Njuter av ett nytt kapitel i mitt liv
och av att boken aldrig kommer ta slut.

Under månen

Då var man utflugen och inflyttad. Livet som hemmafru har börjat. Idag ska jag mest packa upp alla mina saker och hoppas att jag får plats med mina kläder någonstans. Känns som risken är ganska stor att de blir kvar i flyttlådan.

Tre dagar kvar

Nu är sommarlovet nära. En tenta och en halv skriftlig uppgift kvar att göra. Sedan är det sol, bad och sommar för hela slanten. Det ser ut att bli ett riktigt sommarlov även denna sommaren. Inte har jag sökt något jobb inte. Fast jag har tittat lite i alla fall. Hrm. Det blir nog en skön och fin sommar. Hoppas på många båtturer och mycket umgänge med fina vänner och Joniboni. Jag ska till och med gå på mitt första bröllop. Det ser jag fram emot.

Igår var det grillning av hamburgare och färska majskolvar på Jonatans lilla uteplats. Det var inte dumt det. Väldigt gott och extremt mätt. Nästa gång vill jag grilla korv vid härlanda tjärn i skymning. Jag längtar.