Sista måndagen på tre månader!

Idag har det än så länge varit plugg, lunch och kaffe. Nu blir det plugg, sedan middag. Och efter det god, färsk frukt vid havet med Maja.

Sprav

♥Det är piratnatt i natt. Så är det bara. Lyssnar på det älskade soundtracket och sminkar mig.♥

Känner väldigt mycket såhär just nu:

Palla banga att fira när man just fått reda på att man klarat två tentor!

 

Men det är så det verkar bli. Ska göra en sista ansträngning vid nio och se om jag får med någon ut. (Jonatan? ♥)


regret=ledsnad, sorg, beklagande, ånger, sakna, känna saknad efter, vara ledsen över, sörja över; beklaga, ångra

Jaha. Från en lycklig Anja till en deppig Anja. Det gick under tiden det tar att spela upp ett par låtar. Lyssnar på Laleh och känner en jobbig känsla. Vet inte varför. Älskar hennes musik egentligen. Kan det vara något med att det var längesedan sist? Att det är höstmusik för mig?

 

Dags att byra album tycker ni kanske? Det är svårt.

 

En annan dag, då saknaden, ensamheten och sorgen var tung att bära.


tre dagar kvar

Det har varit riktigt bra väder idag. Jag och Jonatan har bakat kaka som inte blev god, lekt jage i trädgården och suttit i solen och fikat. Andra har jobbat. Ytterligare andra har varit bakfulla eller bekymrade över kärlek. Jag har varit glad. Gladare än igår tror jag. Och det måste väl ses som positivt? Imorgon är det konstigt skolschema och på torsdag träffar jag Jonatan igen. På fredag ska jag träffa massa goa vänner. Jag längtar även om det på någon sätt är blandat med ångest.

 

På torsdag flyttar en vän till ett annat land och det känns sorgligt även om vi inte brukar ses så ofta. Tur att älskade msn finns i alla fall.

 

Har läst igenom gamla mail som jag skickat för sisådär ett årsedan. Det är intressant. Borde kanske skriva lite i min dagbok så jag kan läsa den någon gång i framtiden. Fast då kan man inte lyssna på slagsmålsklubben samtidigt så det får nog bli en annan gång. Deras album går på repeat nämligen.


vattendroppar som faller ner, som regn och snö som smälter ner...

Okej, idag regnar det. Jag matchar vädret för en gångs skull och har mina gråa myskläder. Fick hjärnslpp och glömde vad det heter. Men det där när linnet och byxorna sitter ihop...

 

Igår var det soligt och då var jag på tjörn. Tittade på familjens blivande sommarhus och omgivningarna. Dessutom åt jag massa god mat. Helt okej.

 

På kvällen blev det inte krogen som planerat utan jag åkte hem till Victor och åt godis och tittade på två filmer. När vi knappt kunde hålla ögonen öppna skjutsade han mig hem. Sov oerhört gott i natt. Tror inte jag drömde nåt. Inget jag minns i alla fall.

 

Idag har jag dammat massa i mitt rum och jag lyssnar på pepp musik. Hade det inte regnat så förbaskat så hade jag redan nu förskökt manipulera Maja så hon fick lust att gå ut med mig idag istället men det känns inte så värt just nu.

 

 


Är det fest så är det FEST!

Onsdag idag tror jag bestämt. Ska träffa sofia på cava. Kan inte bli så mycket bättre. Sedan blir det skolan i en och en halvtimme. Jag har läst all  litteratur (inte så mycket) inför för detta seminariet och känner mig oerhört stolt. Kan det vara första gången? Efter det så fortsätter dagen bra. Ska till Jonatan och byta kläder. Dra på mig min somrigaste klänning (för att kompensera för vädret liksom) och sminka mig lite. Därefter bär det av till röda sten och Jonatans kusins 30årsfest. Känner mig taggad. Hoppas verkligen att det bilr kul. Sedan blir det nana hos Jonatan och imon ska jag träffa Maja!! Dessutom kommer det Järvsöfolk på besök i helgen så jag kommer få njuta massa av deras mysiga dialekt.

 

PUSS


Dagens projekt:

Är inte att skriva analys på en vetenskaplig artikel med kvalitativ ansats, som det kanske borde vara.

 

Nej dagens projekt är att färga min studentklänning delvis rosa. För att öka chanserna till ytterligare användning!

 

Fotobevis kommer så småningom.


Måndag

Mår ganska bra trots att tentan i övermorgon känns omöjlig just nu. Kan vara de gamla hammerfallåtarna jag lyssnar på som gör det. Känner som jag gjorde i sexan-sjuan med ett litet infall av känslorna som väcktes under deras konsert på Götaplatsen sommaren för snart ett år sedan.

 

Snart promenad med Maja. Det behövs!

 

Började en ny kurs imorse. Inte så kul. Dock sista kursen innan sommaren så man får väl glädjas åt det.

 

Kalla mig förälskad men det är såhär det ser ut i mina pluggblock...