Ensamma nätter

Eftersom jag nästan upptagit det här publika skrivandet utan publik kan jag lika gärna försöka formulera några meningar denna ensamma natt. 
 
Jag såg min skugga i profil.
Den reflekterades i badrumsspegeln. 
Jag borstade tänderna.
Funderade lite och kom fram till att man nog inte kan se sin sugga i profil om den inte reflekteras i något. 
 
Ett ensamt ljus brinner ikväll. Det är för varmt för fler. 
Annars hade det behövts. 
Det är mörkt. Tomt.
 
Esbjörn Svensson Trio spelar jazz för mig.
Det är vackert. Avkopplande.
 
Imorgon skiner solen igen. Det blir bra. 

Sommar 2013

Okej. Efter ett halvårs torka var det dags igen. Ett blogginlägg på begäran. Det ska bli en bild på min balkong men för att kunna åstadkomma denna bild måste batteriet till kameran laddas en stund först. Det har dessutom hänt någonting konstigt med layouten på bloggen. All text är understruken och detta är inte mitt fel! Vet inte hur det har blivit så. Ska försöka ordna det om jag kommer ihåg hur man gör...
 
Jaha, mycket har hänt i  mitt liv sedan sist. Eller ja, mycket och mycket. Men jag har tagit en examen i idrottsvetenskap och jag har börjat jobba som vikarie på dagis. Jag har försökt komma in på sjukgymnastprogrammet utan att lyckas så även denna intagningen. Undrar när mitt liv ska börja. Eller lever jag nu också som en vän påstod?
 
Det är sommar och fint väder i alla fall. Jag är ledig i fyra veckor nu när dagisen är stängda. Och en vecka i augusti när det bär av till Berlin. Ska bli så fantastiskt att åka dit igen. Äta god mat och bara få vara tillsammans med Jonatan. Jag längtar så. Hur lång tid tar det för ett kamerabatteri att laddas? Förövrigt är jag sugen på en ny kamera. Men jag kanske ska använda den jag har lite mer innan jag lägger pengar på en ny. Och dessutom finns det annat som är mer prioriterat. Till exempel en ny telefon. Blir galen av att inte kunna kolla busstiderna på min 200-kronorstelefon som inte ens har t9. Förstå vilken medeltid jag lever i!
 
 
 
 
Japp, så här ungefär ser alltså min balkong ut. Vita små blommor som jag inte minns namnet på och röda Dahlior. Tyvärr blommar inte dahliaplantan i krukan men blommorna har samma röda färg som den mindre dahlian i balkonglådan. Dessutom finns det lite kryddor i form av timjan, marockansk mynta och persilja som håller på att ta sig! 
 
Min kamera kanske inte är så dålig trots allt. Mest jag som är dålig på att använda den antar jag. 
 
Hej Christian!
 
Hejdå :D