Praktik

Den här veckan och ett par veckor framåt åker jag på sightseeing i Västra Götaland. Har hittills sett Herrljunga, Vara och Lidköping samt väldigt många åkrar. Har också åkt igenom ett stort antal hålor/byar/klungor av hus och undrat vad folk gör där. Ja, ja.. Ganska trevligt har det varit i alla fall. Jag känner mig snart som en världsvan pendlare!

Scones

Jag har bakat scones som nu står i ugnen. Det känns mysigt och lite nostalgiskt. Synd att det aldrig är så gott som man minns det. Idag har jag marmelad till i alla fall. Med smak av apelsin och ingefära. Till sconesen serveras också ett glas mjölk och Antikrundan. Najs!

Snödag

Jag är öppen för förslag idag. Vill ha något att göra. Kanske helst åka skridskor på Härlanda Tjärn. Nu har jag diskat och s tadat fint i köket i alla fall :)

Fri idag

En dag sim idag känns det riktigt bra att äta pizza! Det blir mycket Movits! såhär när helgen börjar ta fart. Det är skönt. Skönt att få lite plugg gjort också. En vecka tills kandidatuppsats PM ska in, vi får hoppas att fortsättningen av vårterminen blir rolig. Sen är det byebye GU. Sjukt skumt.


Kaffe är gott.