MEN!

FanFanFan!!!

Jag orkar inte detta! Alldeles för mycket skola denna veckan. Börjar NIO varje dag! Jag är inte gjord för detta! Gråter snart! Kommer väl sitta helt jävla ensam på föreläsningarna också. Vad är det för fel på mig? Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!


det finns bättre dagar...

en tid för länge sedan men det känns fortfarannde på samma sätt.


snö. igen.

Japp, det har snöat igen. Blöt äcklig snö som gör att jag inte alls vill gå ut. Det är ju inte ens kallt. Någon ynka minusgrad bara. Men ändå, tydligen tillräckligt för att gräsmattan skulle få ett 15cm tjockt lager på sig. Om drygt en timma bär det av till skolan och anatomin. Mår lite illa när föreläsarna pratar om allt som händer i min lilla kropp just nu. Jonkanaler öppnas där, klaffar stängs där. Aktionspotentialer som signalerar till hjärnan att jag råkar nudda Therése nu och jonkanaler som släpper in mängder jag Na+ snart. Fy. Det är inte sant! Det kan inte vara så komplicerat. Jag lyfter min arm och kliar mig på näsan för att det kliar där. Svårare än så är det ju inte!

Underbara älskade

Se den. Jag säger bara det, se den! Den berör. Jag gråter men jämna mellan rum. "Tiden läker inte alla sår, så är det bara". Svensk sommar, sorg, ångest och kärlek.

Natt med Winnerbäck och inspiration

Skulle just stänga av datorn. Winnerbäck, Elegi på spotify. Då är det svårt. Fick en liten kreativ kick och tänkte skriva något kort här.

 

Jag gick från Brunnsparken till Café Cava idag. Genom Vasaparken där dagisbarn hängt upp sin konst i träd. Det fanns också en pappersmugg, säkerligen från Espressohouse hängande där. Ångrar mig nu att jag inte tog ner den. Fikade, pratade, tittade in i de sorgsnaste ögon jag sett på länge. Stora, blanka ögon som jag var säker på ville säga något men icke. De va tydligen bara febriga. Tur det på något sätt. En promenad, lite reashopping (inte till mig utan till Ögonen) och en stund senare träffade jag två vänner på bussen. En av dessa  med uniform. Fantastiska historier berättades. En bussresa som kunde varit den tråkigaste och mest ångestfyllda delen av dagen gick riktigt fort och snart var jag hemma och fick mat i magen. Sedan dess har det varit flashback och facebook. Lite msn. Lite konståkning. Nu är det dags att sova och jag hoppas att jag får göra det länge. Har ingen tid jag ska passa imorgon, på hela dagen. Underbart!

 

Så... sov så gott!


194

Det är något speciellt med hundranittiofyran. Den har något magiskt över sig. Det är tyst och gott om sittplatser. En liten förälskelse finns där, det måste jag erkänna. ♥

Fly(tta)

Kommer hem, går in i mitt rum. Känner illamåendet. Vill Inte Vara Här. Orkar inte bo i mitt hem. Vad gör man åt det? Vill vara i en lägenhet med Jonatan. Vill komma bort från träsket jag nu befinner mig i. Tror att det är dags att besöka Studentbostäders hemsida. Titta om det finns något som kan vara intressant. Drömma sig bort..!

Näset

Var för första  gången i Näsetbadet, kan förstå att det är schysst på sommaren. Dock var jag där i ett helt annat ärende än badning.Jag åkte skridskor på den jättefina, superblanka isen! Det var frihet av hög kvalitet och hade mina lår inte blivit så fasligt trötta och om mina öron inte så fruktansvärt kalla så hade jag fortfarande varit kvar där ute. Nu är jag hemma i alla fall, jag börjar tina. Ligger under duntäcke med tre par byxor och en randig tröja som jag älskar. Imorgon fyller FAVORITMAJSEN 20 år och hon ska få den STORA kramen av mig. Dessutom blir det en grym kväll på korgen så jag är full av förväntningar. Hihi. Skridskoåkningen resulterade inte bara i en frusen Anjii utan också i en hungrig och trött liten Anjii, vilket inte är så kul en kväll som denna då man borde vara på tentafest eller liknande. Jag längtar ihjäl mig tills imorgon och söndag men framförallt till mars! Sommaren står även den högt på Längtar-listan, lika så mitt snuttegull(guys & dolls)!

 

Norra Sverige, skulle gissa på Värmland...?


Bläh

Ska åka skridskor på havet imorgon. Bra!

Känner fortfarande illamåendet skölja över mig ibland. Dåligt!

Glömmer aldrig. Bra tror jag!

Maja fyller år på lördag. Riktigt bra!

Operan igår. Oslagbart!

Skola imorgon. Helt okej!

Massa, massa skola närmaste perioden. Inte allt för kul!

 


Måndag imorgon

OJOJOJ! Jag har pluggat duktigt idag. Det ska ni veta. Sammanfattat två kapitel. Söndagar is the SHIT! :D Nu gäller det bara att hålla tummarna för att jona ska va pigg nog att orka åka hit ikväll. Det är inte okej att sakna någon såhär mycket. Måste flytta ihop inom en snar framtid! Längtar till mars. Längtar till sommaren! Det är nu januari och närmare till beach-10 än -09. :D Hihi! SKA köpa en FET bergsprängare i vår och dra ut till öarna och lyssna ppå reggae! vem vill följa med?


tror den kan bli den okej, dags att börja spara! 2829 på elgiganten...


A pirates life for me

GÖÖÖTT då har jag kompletterat det som behövdes för min failade hemtenta. Hoppas desperat på att bli godkänd nu. Snart ska jag dra på mig lite kläder och det kan tänkas att det blir en specialare idag. Jag och Jonatan funderar på att ordna maskerad men det lär dröja. Nästa vecka blir det Guys and Dolls på Operan och jag längtar!! Goses och jag har bra platser :D

 

pussisar!