åt helvete

Jävla helvetes träning. fy fan va arg jag är! CENSUR. trodde att det i stort sätt var över nu men icke! och eftersom det inte är det så måste man fortsätta komma på alla träningar som andra skolkar från. och jag kan redan treorna bra. måste jag göra dom i en timma ändå? bara för att några få andra inte kan? fy satan va trött jag blir. hört talas om utmaningar? nähä, nä då kan det bli jobbigt ja... fan va jag inte pallar detta mer. pallar inte ishallen och inte skolan. jag och staffan får inte ens sova på religionen. fatta att man inte pallar skolan då. får iaf komma härifrån lite tidigare idag och sen blir det hem till staffan och sen film hos nicke medan pojkvän repar. jag har önskat nåt med johnny depp vilket känns stabilt, vi får se vad det blir för film. imorgon så är det dags för slingatävling i ramberget för mina åkare. CENSUR. och på fredag ska jag baka också. till cafét i slottskogsrinken. CENSUR.  nu väntar jag bara på att min grupp ska få ha sin jävla meningslösa filosofidiskussion så jag kan komma härifrån någon gång. och snart pallar jag inte skriva mer på detta meningslösa blogginlägget. så puss hej!




kärlek

 


blogginlägget har censurerats av högre makter


Staffan, Staffan, Staffan...

Staffan ville fika med mig idag. mitt förslag men jag blev jätteglad. det blev tintin och jag fick betala (:P). han drack varm choklad och jag te. jag åt chokladpudding, gott som tusis! och på torsdag ska jag sova hos honom och på fredag ska han komma till mig. och på söndag har vi varit tillsammans i ett år! :O kan ni fatta? hej och hå liksom!!

 

matteprovet gick bajs för allihopa. omprov, here we come!

 

nu ska jag åka till träningen och göra nåt som jag inte har en aning om vad det är för ovanlighetens skull. börjar liksom eftersäsongen med massa basic nu? 

 

det börjar bli dags att springa till bussen fast jag inte orkar igen. pusshajj!


jag håller ut...

det är lugnt, isg! försök ta livet av mig. varsågod. med lite hjälp av staffan så klarar jag det mesta. HA! mateprovet imorgon får gå som det går. jag har i alla fall pluggat lite till det och jag har varit riktigt jävla duktig och skrivit världens mest meningslösa naturuppgift. men jag har gjort det! HA! visst, isg har fått mig att fälla en tår när jag va utan sällskap på bussen och har fått mig att gråta i en timma när jag kom hem men värre än så är det inte. när jag pratat med staffan och mamma lagat mat till mig eftersom jag vägrade äta det första hon gjort så mådde jag bättre igen. OH, icke att förglömma, pappa gjorde en semla till mig också. va sjutton skulle jag göra utan dem liksom? 

 

nu ska jag göra te och plugga matte. först ska jag nog ringa staffan och säga tack och säga att jag är duktig igen och att jag inte gråter längre och att jag älskar honom. då blir han nog lite glad. han skiter också i hur provet går imorgon. vi ska banne mig satsa på nationella, jag säger då de....

 

PUSS! :-*


Team Ocean


Team Pacific

anna, karin, lotta, louise, emma, marie, linda
ulrika, maja, anja, emelie, maria, didem


14/2

fick en ros av staffan och han fick en lampa av mig


jävla helvete

nu har jag försökt börja plugga matte, har prov på onsdag. insåg att jag inte kan någonting från den första halvan av kapitlet. vill inte öppna boken igen. helvete. 

 

har iaf fått tillbaka mina nycklar som jag glömde i en gympahall i krokslätt i fredags, fantastiskt!

 

fitta fat handgranat


söndag

nu är årets enda tävling över. träningen gick bra. peppningen gick bra. stämningen va go. ocean åkte bra. och vi åkte kanon. fick 39.70 poäng, rekord. lycka. jävlar va glad jag var. började gråta när jag kramade maja och hon sa att hon inte alls vill sluta. jag ville inte heller. men ett års helvete är det inte värt. jag har stått på isen på tok för mycket detta året. känner i hela kroppen att det räcker nu. verkligen. ska bara säga det till alla som inte läst det här eller vet det från annat håll. det kommer bli svårt. det är så mycket som är svårt. och idag är jag bara trött och när man är trött så är allt ännu jobbigare. när staffan åkte hem förut så visste jag inte vart jag skulle ta vägen till exempel. jag blev riktigt jävla ledsen. det är så varje gång han åker från mig nu för tiden. drabbas ständigt av separationsångest. riktigt jävla sjukt jobbig separationsångest. jag vill flytta ihop med honom för att slippa den. det tar knäcken på mig. det tar knäcken på honom också. det är snarare regel än undantag att jag gråter när vi måste skilljas och hur kul är det för honom liksom? 

 

nu måste jag starta om datorn för att avsluta installeringen av någon jävla uppdatering av msn.. 

 

puss


grattis

det var kanske lite längesedan jag skrev på bloggen nu. så det är väl dags att rapportera om vad som händer i mitt liv. just nu sitter jag egentligen och skriver ett filosofiarbete och limmar ihop min ena sko som jag sparkat sönder. dumma anja. jag hoppas att det blir bra nu iaf. annars är det många som fyller år den här tiden på året. staffan blev 19 år i lördags och emma fyllde 20 igår. hej och hå och massa grattis. snart är det fler som fyller med dem får vi ta en annan gång tror jag allt. sportlovet är slut och skolan har börjat igen. det känns fortfarande inte sådär sjukt rolig om man säger så. jag har bäst närvaro i klassen, borde kanske göra något åt det... 3.3% det är konstigt vilken galen självdisiplin jag har när det gäller skolan, närvaron iaf. arbeten kan jag skjuta upp länge trots att jag vet hur stressad jag blir av det. staffan och hans vänner börjar planera att åka iväg under påsk. vet inte vart men vet ju syftet. denna gången får vi flickor följa med också :O men jag börjar faktsikt vilja åka och hälsa på syster i umeå då. jag sitter lite fast. hoppas att jag har tid och råd med både och. sen är det ju london med klassen vecka 13. då ska man också ha råd. det gäller att spara på sin lön och snåla med studiebidraget. vilket jag suger på. niclas fleecetröja från österrike är mysgos och varm. nästan lika bra som en bamsekram men inte riktigt. jag har lånat den och han ska få ett linne av mig som kompensation för att jag tog gosetröjan som är hans favorit för en stund! olle var ju av med sin tröja ett halvår som jag lånade : ) hihihohoho! vi får se hur det blir! 

 

nu ska jag äta lunch och sen blir det mer plugg och sen ishallen och sen naturplugg. Varsågod isg, kill me!


fredagen den trettonde

jag orkar inte se mig själv i spegeln just ikväll. det är därför jag går på toa med släckt ljus. jag vet varför också. och det är väl ett framsteg. jag behöver underhållning dygnet runt. känner mig så ensam annars. imorgon blir därför en bra dag. jag slipper vara hemma och har folk att prata med hela dagen. att det är alla hjärtans dag och staffans födelsedag gör det heller inte mycket sämre. jag äter semla fast jag mår illa. inte bra. någon är hos någon annan men jag är hemma. orkar inte tänka. underhållning någon? ville åka till kärra men fick inte. egentligen inte ens för mig själv. vill sitta med mysiga människor i niclas källare och se en dålig film så jag kan somna i staffans knä för att sen åka den kalla bussen hem till honom för att sova till sent och äta sex rostade mackor med smör till frukost. det är en bra helg det.

 

nu hoppas jag att christian loggar in på msn som jag bad honom så jag kan få prata lite med någon utanför mitt hus, annars blir jag galen.

 

puss


VÅFFLOR FFS

jag måste fokusera på det som är bra. för det finns det som är bra.

Våfflor

det blev inte amelie igår. inga tända ljus heller. 

jag somnade halv tio med kläderna på.

sov till halv åtta, dorg av mig mina tre par byxor.

sov en och en halv timma till.

verkligen behövligt.

har promenerat med pappa en timma.

efter lunch blir det planering av projektarbete.

ikväll våfflor med maja vilket får bli min belöning om jag planerat duktigt.

 


Som moln

Moln på himlen
likadana som när jag åkte buss
du åker ifrån mig snart
fast inte ifrån mig som det känns
du åker bara iväg
kommer tillbaka
du ska hjälpa mig.

 

du kan få mig att gråta
du kan torka mina tårar
viska lugnande
jag är ingen gråtare
jag är en som gillar nyponsoppa
bussen åker snart
jag vill vara kvar här
sluta göra dig besviken.

 

vill våga vara den du älskar
vill våga släppa ut håret
klippa det
bli av med det
bli av med mycket
bli av med allt.

 

ska tända ljus i natt
titta på amelie
som jag sa i morse
eller om det var i natt
ska göra det jag sa
ska framför allt göra det du sa.

 

måste springa till bussen
jag vill inte
gör det ändå
som alltid annars
självdisiplin
går upp och åker till skolan
åker till ishallen 
skjuter upp arbetet som ska göras hemma.

 

molnen tätnar
dags att dra ner persiennen
höja volymen
snö
me and simon
laleh i högtalarna
stänger in mig.

 

(tove, du behöver inte ringa, jag klarar mig fint)


Go and fuck a duck.

du kan göra mig så jävla ledsen utan att du fattar det. jävla helvetes skit.

allt eller inget

sitter i skolan och väntar på att få vänta på att åka till ishallen. ska egentligen plugga filosofi men det kan man ju glömma. ingen pluggar, alltså inte jag heller. trots att jag vet att det inte kommer bli så roligt på lovet. det kommer helt enkelt inte bli roligt alls. har planerat de första dagarna nu iaf. ishall och båtmässa med maja på lördag och sedan vara med staffan till söndag sen ishallen och sen är det ju måndag och då börjar lovet kännas slut. inte så kuligt. vissa åker till italien imorgon. roligt för dem. någon kommer sakna någon annan.

imorgon har jag gympa lektion med min klass på heden. vi får se vad jag hittar på då. inget planerat än. kan man få ett gäng 18-19 åringar att leka "under hökens vingar kom" eller "leksaksaffären" offentligt? haha, tror inte det. "toaletten" då? skämt å sido. det får bli något i stil med knatte åkning och saxning framåt, antar att alla är på olika nivå. jag får kanske ta någon att utgå ifrån. kan bli sjukt spännande. vet inte ens om heden har öppet. hrm. hoppas på att henke har kollat det.

hade betygssnack med dick nyss. det gick bra. bör dock vara mer praglad på lektionerna, det kan avgöra. jag är inte pratglad på lektionerna speciellt inte på torsdagar. det är självmord att gå upp sju två dagar i rad. låt mig sova!

Pacific fick nya myströjor igår. finfint. snart är det tävling, det märks i hela kroppen. verkligen på träningarna också. det är verkligen speciellt så här innan tävling. synd att det inte blev fler. så känns det nu i alla fall.

ibland gör man bort sig.
puss

Men Jävlar!

Nya relationer skapas, kanske, min datorns Wordprogram har haft klöken i snart en månad och vill absolut inte att jag ska vara duktig och skriva loggbok, det är galet fint väder men kallt som fanken, jag får inte prata i telefon och staffan svarar inte på msn. gött liv. dessutom är jag stressad som ett djur men totalt handlingsförlamad. not so funny. undrar också vad jag ska få till middag idag. börjar bli grymt hungrig. sen så verkar der helt plötsligt omöjligt att få jobb på posten. JAG VÄGRAR TA KÖRKORT! och jag kan knappt sova längre för att det ligger en stor hög bast i mitt rum och stressar mig på nätterna. tack så jävla mycket! 

 

favorittulpan

 

sms till staffan tidigare idag: 

"Vill bara vara i din famn och gråta tills tårarna tar slut. Jag är så jävla stressad men helt handlingsförlamad. Vill att du ska ge mig en bamsekram och stanna tiden där. Älskar dig!"

 

så, nu vet ni det. det är exakt så jag känner. att studentflaket ska vara betalat på fredag (385 spänn) och att jag fick reda på det idag är inte heller så där sjukt roligt. speciellt inte som jag planerat att betala det själv och inte kräva också det av mina päron. kanske kan be dom om hälften och vara lite duktig iaf!

 

nu ska jag äta yoghurt, pusshejj