Circus vs Resa sig opp

Livet känns mer eller mindra upp och ner nu och det står jag inte riktigt ut med. det är inte mycket som är som det ska. i synnerlighet inte en sak men det har jag inte gråtit över idag, inte än.  ska ut ikväll med maja, nicke, berra, rynx, robin, lisa och emelie. tror inte att jag glömt någon för staffan verkar dra sig ur =/ som sagt, allt är inte som det ska.

 

dagens projekt är att lyssna igenom syrrans tre album av svenska akademien fast nu har jag laddat ner britneys nya skiva så det kan bli lite konkurrens. ojojoj..

 

dagens andra projekt är att hitta nåt på rean som jag kan ha på mig ikväll. hitta nåt billigt, konsumera mera. blä, hatar mig själv egentligen. skäms.

 

 jag har skrivit klart min jobbansökan till posten och jag hoppas så sjukt mycket att jag får jobb där. det är ett ställe jag verkligen, verkligen vill jobba på. gillar liksom posten. 

 

fick studiebidrag idag, inte helt fel när man levt på 17 kronor i fyra dagar, ingen lön denna månaden nämligen. har klippt luggen och det blev ganska okej. har skickat fler sms än jag kan räkna till och har pratat länge i telefon, mycket längre än vanligt men det var riktigt bra. faktiskt. trots att allt är upp och ner nu. och jag fattar nog ingenting egentligen. fattar inte vad som händer. vet inte om jag vill fatta. 

vill mest att det ska bli bra igen. ja. jag vill verkligen det. verkligen jättemycket. så som det var i somras.

 

love 
/anjo


Nightwish -ett sätt att hantera känslor

Staffan har haft uppkörning men ringer inte och säger hur det gått. jag är galet nervös!! shitshitshit! :O hoppashoppas för älsklingens skull.
har en nightwish-period vilket säger en del om hur jag mår, jag försöker få emma att avstå från willys men lyckas inte och jag har ont i halsen men ska till ishallen ändå. stabilt anja. stabilt som fan. filosofi och religion snart, kill that!

Staffan smsade, både han och Emelie klarade uppkörningen! Wohooo!
GRATTIS!

var?

det är lite jobbigt just nu. det är flera människor som jag inte riktigt vet vart jag har. försöker man ta reda på det så får man ett helt annat svar än vad dem egentligen menar eller som säger emot hur dem beter sig. hur ska man göra för att få veta på riktigt? eller måste man låta folk bete sig som dom vill, acceptera det och försöka tolka och analysera deras beteende istället för att lita på deras ord? jag är konfunderad. är det jag som alltid ska höra av mig? och när jag gör det, hur länge ska man behöva vänta på svar?

sommaren kom tidigt i år

det va sjukt pepp igår och spelningen va grym! när oskar plockade fram sin sax så blev det galet bra! mer, mer, mer så! STICKY NÄSTA FÖR I HELVETE!!!! :D :D
som sagt, det va riktigt bra och massa goa folk att snacka med över allt. hela kärra, christian, MAJS, staffans släkt, sara, bandmedlemmerna oskar, gustav, olle och STAFFAN! 
dyrt men okej. hade ändå lagom budget med mig, det har jag insett idag.
vidare sen till ett halvskabbigt ställe men kul hade jag fan. 
närmre än vanligt dessutom.
sammanträffanden, grön go dricka och skabbiga tjejer på toan.
hade ingen kamera med mig :( måste lita på nickes goda vilja att skicka lite bilder snart.
det blev lite sent men det var det väl värt i slutänden. 
tror till och med att en sjukt seg träning idag kommer vara värt det. jag hade det grymt igår. och det va lätt bäst att majs va med! LOVE YOU!


MAJS OCH NICKE

 


manu chao

jag fattar inte hur någon som manu chao kan göra mig så galet lycklig och väcka min livsglädje i såna här tider! det är helt fantastiskt!! :D med 180 manu chao/mano negra låtar på ipoden kan denna dagen inte gå fel! peppar som fan tills ikväll också! 

:D


falska människor kan ta sig i röven

jag orkar inte le mer på träningarna, den tiden är förbi. om carina ser det som en anledning till att inte ge mig mvg i specialidrott så får det stå för henne men jag kommer bli så sjukt förbannad. men det är ju inte carina rubriken syftar på, det får ni inte tro. hon va så grymt gullig mot mig när jag bröt ihop på träningen förra veckan att jag inte fann ord. till slut blev jag tvungen att klämma ur mig: du är snäll, du. : )

nej, rubriken syftar på alla de falska människor som ler trots att de tänker något helt annat om situationen de befinner sig i. de som låtsas. 

något som får mig att gråta är också gardells serie de halvt dolda som går på svt just nu. fjärde och sista avsnittet imorgon klockan nio. så grymt jävla bra bara. den berör mig som sjutton. man är helt uttömd efter ett avsnitt. jag ser fram emot att se hur det slutar.

nu vill jag svara på ett mail men det går inte. jobbigt.
jag har ont i huvudet. natur, svenska och matte suger. tur att vi ändå slutar tolv idag!

puss

solnedgång

2009-01-05


vår stad är en vattenpöl

lattemammor, bebisar, tant och frustrerade tonåringar, alla var vi och fikade på akademi bokhandelns fik idag. god kaffe och grymt mycket fina födelsedagskort. 

 

ibland återfår jag hoppet om mänskligheten och då blir jag alldeles varm och lycklig inuti. som för någon vecka sedan när en kvinna hjälpte en tant på bussen och en man hjälpte tantens gubbe med rullator och övriga passagerare lämnar två säten nära dörren lediga åt dem! sånt gör mig glad. att man dessutom upptäcker att 194 kan föra mig hem efter bara några minuter när 50bussen fylls av varma blöta jackor och jobbiga passagerare blir jag ännu lyckligare. när detta dessutom inträffar på samma tillfälle vill jag bara le och krama någon snäll, typ majs. när majs då  inte är där blir jag lite ledsen. och när staffan är duktig och pluggar körkortsteori och därför inte kan (inte inte vill utan inte kan) sova med mig blir jag också lite ledsen men sånt går alltid över ganska fort. 

 

min projektarbeteshandledare ger mig ångest och sådant går inte över, fan ta henne! 

att christian inte heller loggar in på msn när jag ber honom blir jag också lite ledsen men att majs vill fika med mig imorgon gör mig dunderglad. 

 

på fredag ska jag dränka mina sorger i tanken, skönt det ska bli.

 

pusshej.


bilder 2008

Januari:

Första tävlingen i nya fina klänningar! Mölndal.

 

Februari:

staffans och mitt förhållande tog sin början. skönt kort för övrigt :D

 

Mars:

Jeffrey Buttle tog hem segern, konståknings VM i gbg

 

April:

vår, fint väder och promenader med sofia

 

Maj:

köpenhamn med staffan :D

 

Juni:

midsommar i järvsö med näst intill midnattssol.

 

Juli:

bästa båtturen på hela sommaren!

 

Augusti:

 

jag fyllde arton, var i fjällen med mig familj och jag och staffan firade att vi varit tillsammans i ett halvår med grekisk mat och romantisk solnedgång

 

 

September:

jag och majsan var på rafvarnas afton

 

Oktober:

höst, höst, bara höst

 

November:

bowling och biljard med christan och gänget

 

December:

firade nyår i kärra med staffan, nicke och folk.


(ingen rubrik)

det är nytt år, det är fint väder, några få dagar kvar av jullovet och söndag vilket innebär träning i tuve. jag hoppas verkligen att det kommer fler idag än vad det gjorde förra veckan, fem pers kändes som ett ganska stort misslyckande. inte så kul. igår bakade jag morotskaka och idag fyller pappa år. på onsdag blir dessutom olle lite äldre. tänker på ett varmt land. vill värma mina frusna fötter och ta det lugnt, slappna av och slippa ångest. här är det minusgrader och sol som inte värmer. tur i alla fall att man har en fin pojk som ibland kan värma mig under täcket när jag fryser. han har börjat sin diet och jag måste få önska lycka till, du vet att jag redan tycker att du är det finaste som finns men jag tror att om du lyckas nu så kommer du må bättre. (shit det låter som att jag är tillsammans med värsta fettot på 450 kg, men du fattar väl hur jag menar?) nej nu måste jag nog gå och ta bort nagellacket som börjar bli fult och försvinna. 

 

Innan dess måste jag bara ge er ett boktips! jag har blivit helt insatt i En Fånge I Öknen av Malika Oufkir. den handlar om en familj som blir fängslade pga faderns försök till en stadskupp i marocko och är helt otrolig men sann.

 

god fortsättning på det nya året!