1+-3=-2

Skulle ha kul men en insikt fick mig deprimerad. Tre av mina fina vänner ska flytta. Det kommer bli tungt. Fy sjutton. En kommer hem men det känns ändå jävligt tungt. 1+-3=-2 liksom.

 

Idag var det en trevlig dag annars. vaknade hos Jonatan, åkte till stan, väntade på Jonatan, drack gott kaffe och tittade på en halv gothiamatch på heden. Det var fint. En dag jag hoppas att jag minns. Kvällen kan jag glömma däremot.


Sommarregn

Då var det dags att bege sig till Tjörn för att träffa päronen lite, äta på restaurang och måla tak samt spackla. Det blir bra. Saknar Jonatan redan.

Oliver

Då var man hemkommen från en underbar helg på Öland. Vi har haft det så fint och mysigt och jag kan knappt vänta tills jag får komma i väg med Joni igen! Jag kom in på min latinkurs som jag sökt men har nu tackat nej. Det får bli en fortsättning på Hälsopromotionsprogrammet till hösten. Hoppas att mina vänner har kommit in på det dom sökt. Fast inte Maja då kanske, mår dåligt över att hon ska flytta. Fast det är klart att jag blir glad för hennes skull. Gosiga Majsen. Min kusin har kommit in på läkarprogrammet och jag är faktiskt riktigt stolt över honom. Grattis!

 

Ikväll blir det soppa och pannkakor i trädgården så jag måste orka mig ut och handla.

 

Varmt men molnigt lyder dagens väderrapport från Frölunda.

 

Puss och kram!


Sommar=Böcker

läste ut Naiv. Super i natt. Det var alldeles för varmt för att sova. Boken var otroligt bra. Blev väldigt inspirerad att skriva. Idag har jag börjat med Kafkas Processen. Syrrans bokhylla innehåller en del man borde läsa. Veckoslutet blev inte som planerat, förmodligen mycket bättre. Det enda som är synd är att jag inte åker och badar. Värmen i stort sätt kräver det men kroppen orkar varken cykla eller gå just nu. Känns som jag gick upp runt fem för att nu befinna mig i någon form av trött dimma. Tills ikväll ska jag ha hunnit repa mig i alla fall. 4 * 20årsfest väntar och innan dess fotboll och pizza. Det blir nog bra.


torsdag

Drar till tjörn. Det blir bra. Tills jag får panik på familjen men jaja.