vet inte om jag borde publicera men gör det ändå.

Nyckelpigor till den jag älskar

 

Jag längtar till sommaren
Jag längtar efter dig
Jag längtar efter nyckelpigor på buskarnas blad
Jag älskar dig.

 

Jag vill se sommarvinden rufsa i ditt hår
Jag vill vara nära din hud
Känna din lycka
Vara lycklig själv.

Jag vill se dig le
Skulle vilja göra dig glad en dag
Se dig le tack vare mig
Jag älskar dig.

Jag väljer varje dag att inte gå förbi ditt hus
Jag väljer att inte stå och se upp mot ditt fönster när du vaknar
Vill ju inte verkar desperat
Men hur skulle jag inte kunna vara det när det bästa som finns är du?

Du gör mig glad
Och jag tror att du saknar mig
Jag saknar dig
Och jag älskar dig.

När solen färgar våran hud
Då är det vi på riktigt igen
När fjärilen fångar din uppmärksamhet
Då håller jag din hand igen.

En kärleksdikt
Om sommaren
Om dig
Om allt vackert du givit mig. 

tre timmar och trettiotre minuter

i min skog finns det kottar.

jag älskar kottar.

speciellt kollriga kottar.

du är en  kotte.

jag ska göra dig kollrig.


sol sol strålande sol

låg i värmeböljan idag. solade. skööööööööööööönt! chez och golden days igår. det var bara bra. :D nu är det dags för lilla anja att sova för jag är helt utmattad av all solenergi jag fått i mig under dagen.

kärlek

jag säger bara det, ren jävla kärlek.


onsdag

en jobbig och två bra saker gjorda idag. 

 

hade naturprov imorse och det gick bättre än väntat, jihoo!

satt på en bänk med staffan efter skolan

och hämtade min balklänning som är typ superduper fin! lycka! 

 

nu är jag hungrig och ska gå ner och tjata på mamma att hon ska börja med maten. och ikväll vill jag nog promenera en sväng till röset om det är finfin solnedgång. annars hade det inte varit fel med morotskaka igen eller som sällskap men får antagligen vänta med det till helgen. det blev ju morotskaka senast i söndags om jag minns rätt.

 

puss och kram


måndag

i övermorgon ska jag hämta min balklänning, det är mest det som rymms i mitt huvud. idag är jag sprallig men sitter still ändå. det är en prövning må jag säga. dessutom har jag nu skrivit klart samhällen så jag har inget att göra ikväll om jag inte ska börja plugga natur.. hm. imorgon är det ishallen som gäller :O :D trevligt värre, hoppas att jag får träffa anna där. jag saknar anna! : (

 

igår bakade jag morotskaka och tusan va sjukligt gott det är! eiiiih! :D mumsi!

 

promenad i skogen igår också. absolut inte helt fel. totalt jävla rätt måste jag säga! aningen kallt på röset dock men nere i skogen var det bättre. myspys med solnedgång som lyste gult på träden.

 

nu ska jag hjälpa mamma att göra bulgursallad! gottigt.

 

P U S S <3

 


dunderunderbar

kommer aldrig glömma den 18/4. 

la patchanka

sitter med solen i ögonen och det är fredag. det är en sån där riktigt go fredag. det blir kladdkaka om tjugo minuter och sedan ensamtittande på tv. bara skönt. 

Utgång, NOT.

känns bra att min budget inte tillåter mig att gå ut längre. annars hade jag längtat ihjäl mig. studenten som närmar sig med riktigt stora steg gör mig och min ekonomi lite nervösa. bara balen ska man lägga ca 600 kronor på snart antar jag. hahaha, detta kan fan bli intressant!

svenska akademien sjunger:

"jag sökte efter kärlek men hittade regler och förbud."

 

jag sjunger med.

går det åt helvete? jag vet inte.


hopplöst

nu har jag nog tappat allt hopp jag hade. lika bra det. nu vet du vem jag är, nu får du avgöra. jag åker till umeå och får se om jag kommer hem igen.

balfrisyr?

har funderat en del på vad man ska ha för frisyr på balen. kanske skulle det kunna vara nåt att ha en stor knut i nackens ena sida. så som jag har på denna bilden fast lite ledigare och lösare. jäklar va tråkigt jag hade den kvällen när jag gjorde den. gillar bilden skarp iaf.

 

 


skärtorsdag

det finns ingenting att skriva idag även om jag gärna vill.

 

 

fika med staffan. bra.

 

kvällspromenad med elin. kan det få mig att glömma dom andra på sticky så är jag mer än lycklig.


pianot

jag ska se på the piano ikväll. pianot (ej pianisten). min älskade film, den jag såg hundra gånger när jag va elva och som jag sedan fick på dvd från den jag älskar. började gråta när jag fick den. gråter nu när jag lyssnar på soundtracket, låten med stort l. jag tänker på honom, fick filmen på våran ettårsdag. har så jävla dåligt samvete. ånger. ångest. 


denna dagen var så bra. har köpt balklänning som är klockren. den är så fruktansvärt klockren och underbar. har ingen bild men jag är jättenöjd och nu har denna skiten tagit överhanden igen. som vanligt. aldrig en hel bra dag längre. umeå på fredag. jag hoppas verkligen att det blir bra. jag vet hur mycket syrran har längtat efter att få dit mig och nu när jag åker så mår jag sämre än någonsin. hoppas så att hon har överseende med det. 


balisklänningis

Då var det dags. snart åker jag och pappa och letar balklänning till mig. jag har faktiskt sett fram emot den här dagen i flera år. jag kanske är sån, lite konstig sådär, men jag har sedan jag var fjorton kanske, varit som besatt. till och från bör tilläggas. och nu jävlar gäller det. jag har redan hittat klänningen egentligen. på internet vilket suger. den amerikanska hemsidan har, till min stora lycka, iaf tre återförsäljare i gbg! den ena vet jag inte har den efter lite mailkontakt och jag hoppas så på de andra affärerna. jag har i alla fall börjat ställa in mig på att den inte finns för att kunna vara öppen för andra förslag. det kommer bli svårt och pappa kommer säkert få klöken på mig minst fem gånger. eller nä, han är tålmodig av sig. det kommer bli roligt i vilket fall! 

ankare

jag har hopp. jag hoppas så mycket men jag är så fruktansvärt nervös. illamående. det ska lösa sig, det måste det. nu jävlar gäller det. pepp. jag kan inte tappa hoppet innan vi ses. jävlar va det ska bli bra igen. kämpa.

jag vet vad målet är

vill känna din kind mot min igen

 


bra

bra dag igår. till slut. och en mycket bra dag idag, det känns i hela kroppen. tack för stöd.

 


flumsig

Jag kramade ett träd igår. det var nog det bästa på hela dagen. antagligen också veckans bästa. 

klippt och klart

jag längtar efter ett litet tecken på kärlek.

 

jag är otålig men vill inte vara det.

 


 

jag satt hos frissan, fick han som jag minst ville ha, och tänkte. jag hade massor av varmt hår i ansiktet så jag tänkte nog inte så klart. jag tänkte mest på hur illa jag mått idag och hur det kommit sig. jag tänkte på henne, honom och om en fortsättning ska fungera. jag ska väl trots allt fortfarande vara hon med stort h annars finns det väl ingen kärlek alls. och utan kärlek vad ska man då bygga upp ny kärlek från? nu luktar mitt hår gott som satan och jag hoppas att det  ska kunna hjälpa mig att tänka lite mer idag. och sedan prata. "om du kännt dig bortprioriterad hittills så är det inget emot vad du kommer få uppleva nu." det är där jag är och det är det jag inte orkar. jo jag orkar vara bortprioriterad men inte hatad. minsta lilla tecken på kärlek skulle få mig att flyga högt av lycka men något sådant finns inte. antagligen för att jag inte förtjänar det. det är tufft liv och, som sagt, jag ångrar mig. som satan.