Tomten syns men finns inte, gud syns inte men finns ändå.

 

 

dessa två par skor finns idag i många affärer, problemet är att jag hade velat ha dom rosa men i låg modell. är det någon som sett sådana live? jag har nu hittat dom på nätet men vägrar att köpa dom så. 

här är dom, är dom inte sjukt snygga?

så frågan är finns dom låga rosa i någon affär eller ska jag köpa dom rosa höga eller dom turkosa låga? min tanke är att dom rosa är sjukt snygga till jeans men att låga skor passar bäst om man har kjol. har jag inte ett galet stort i-landsproblem?


vår

jag ska göra allt jag kan för att få hålla din hand igen. det måste bli vi igen, det är ju vi som  hör ihop. jag älskar dig, du älskar mig. det måste bli vi igen. jag saknar dig så fruktansvärt mycket och jag hatar vad jag gjort. jag tänkte bara på mig själv aldrig på dig. nu säger jag att jag älskar dig och du måste verkligen tro mig. det enda jag vill är att du ska kunna må bra med mig. jag vet att det kommer bli svårt men jag saknar dig så oerhört och jag älskar dig verkligen. du måste ta tillbaka mig. jag orkar inte utan dig, vi hör ju ihop. det är menat att det ska vara du och jag tillsammans, vi. inte själva aldrig själva. jag måste få en chans att få dig att älska mig igen. jag tänker på vad jag gjort hela tiden. jag vet att jag har sårat dig och jag hatar mig själv. snälla, snälla jag ber dig. låt det bli vi igen. jag älskar dig, du älskar mig!

13 månader (?)

jag älskar dig

medan jag var i ishallen i lördags så vändes mitt liv helt uppåner. jag gråter fortfarande när jag tänker på den dagen. jag skrek och grät i två timmar. jag var ensam hemma och till slut kom sofia och kramade mig. finns det något jag vill göra ogjort så är dett mitt stora jävla svek mot dig som jag älskar. men man kan aldrig göra någonting ogjort. det går inte att vrida tillbaka klockan hur mycket man än vill och det betyder att jag måste utgå från vart jag är nu. det har varit riktigt jobbigt denna veckan och det kommer inte bli lättare på väldigt lång tid. det är så mycket jag har sett framemot som jag måste avstå bara för att jag inte har tänkt och betett mig som ett svin. jag måste stå ut med att möta din kalla blick hundratals gånger för att jag har svikit dig. den skär i mig. den berättar för mig vilket svin jag har varit och jag hatar mig själv. men jag är ganska säker på att du behöver göra något mer för att kunna gå vidare. det räcker inte med att sluta prata med mig. du skrev vad du ville göra i ett sms och jag gav dig mer än tillåtelse. du hade mått bättre av det så det är helt okej för mig. jag ska sedan göra allt för att du ska kunna älska mig igen. jag ska göra allt för att få vara din flickvän, världens bästa flickvän. jag vill bevisa det för dig. jag vill bevisa att jag kan. jag vill få dig att må bra igen och om du tror att det går att göra det med mig så är jag fullkomligt överlycklig. du är det finaste som jag någonsin haft i mina armar och jag har älskat dig i ett år. jag har på senare tid betett mig som ett svin men det betyder inte att jag inte älskar dig. det innebär bara att jag har sårat dig och det är jag mycket medveten om. jag mår illa av mig själv och över vad jag har gjort. jag ångrar mig så förbannat mycket. det är dig jag älskar och det är dig jag ska göra lycklig, inte olycklig!

slut?

jag älskar dig

Vår på avenyn

Jag och staffan promenerade ner för avenyn efter skolan idag. tittade på schtekarbrats som satt på bänkar i solen med svindyra solglasögon och en tjej med konstig hatt. fast henne såg jag aldrig. en man åt glass, jag ville också ha. staffan höll mig i handen och bad mig prata. jag ville att promenaden med vårsol i ryggen skulle vara för evigt. vi närmade oss kungsportsplatsen och min buss kom alldeles för tidigt. jag hoppade på den och det var min gamla klasskompis pappa som körde. det var varmt på bussen. halsduken la jag i knäet. somnade innan tunneln och ville inte vakna på frölunda torg men var tvungen att byta buss.

 

Idag är det sista träningen för mig och maja med pacific och det känns riktigt, riktigt jobbigt. fan att ingenting kan vara lätt. inte ens det som borde vara det. 

 

Jag har beställt mitt busskort  till london från den engelska sidan vilket innebär att det inte kommer hinna fram innan jag åker. jävla klant jag är. det ger mig lite ångest kan man säga.

 

I helgen är det jag och staffan och massa god mat. jag längtar fruktansvärt mycket.


sommarjobb

Nu har jag tittat igenom alla jobb inom göteborgsregionen på platsbanken.se. jag känner mig varken lockad eller kvalificerad till något. jag måste jobba i sommar. hur ska jag göra? har jag för höga krav på jobbet? jag vägrar att jobba som säljare. fyfan. 

jag har iaf köpt ett oyster card till london nu. för pappas pengar. tack och lov för det, för det kostade £35 till slut. inte så kul.

igår blev mina projektarbetesbrallor klara! jättenöjd. idag ska jag nog ta tag i den koreanska kjolen. hoho.

staffan och jag sa inte god natt igår och jag vågar inte ringa honom än eftersom han kommenterade här halv tre i natt vilket innebär att han högst troligt fortfarande sover. men jag saknar honom så fruktansvärt mycket.

det är helt underbart väder ute också. massor av vår. man kan aldrig tro att det va snöoväder här för bara ett par dagar sedan. konstigt.  

måste köpa converse också men hittar inga fina, och har inte pengar till det. 

nu ska jag slakta min stora fina passionsfruktsblomma. den leker höst och pappa sla slipa och olja min fönsterbräda. 

 

pusspuss


femte juni

nu är det inte långt kvar till studenten.
den femte juni står jag på skolans balkong och skriker att jag har tagit studenten.
gråter garanterat glädjetårar.
och kysser staffan.
det ska inte bli som i min mardröm. 

innan dess är det dock massor som ska göras. 
närmast ligger londonresan.
det har varit långt kvar tills dess hela tiden.
nu är det drygt en vecka kvar. 
behöver jag köpa converse innan dess kanske?
eller är det kallt så jag kan ha mina vinterskor?
svååårt!

sen ska projektarbetet in ett tag efter det.
ångest.
men jag har jobbat duktigt idag.
borde skriva loggbok.
ska se på film. 
inte melodifestivalen.

puss, ha en trevlig kväll!


55 min promenad vs mediekommunikation

Hela kroppen kämpade emot att gå till skolan idag. drog ut på tiden hemma. åt frukost långsamt. klädde på mig. skrev i dagboken. men när jag var klar skulle jag hinna med bussen så jag bara blev tio minuter sen. det hade funkat. och jag gick ut. finare väder än någonsin. gick höger istället för vänster. benen styrde helt själva. det blev en promenad upp förbi högenskolan. barn som börjat leka innan klockan slagit åtta. förbi stallet. det luktade mer häst än jag klarade av nästan. upp i skogen, struntade i röset. tog vänster, gick förbi elins hus på baksidan. tog ett kort på stigen som jag fotade när det var snö. ingen snö idag. ingen vår heller. nerförsbacken var skön. vinden i ryggen och lätt att gå. frös bara om benen. mötte en man ~60, han hälsade god morgon. väldigt glatt. jag sa hejhej. promenerade bort tankar och ångest, saknad.  kom till backen där jag och fd pojkvän tävlade om vem som sprang fortast. han vann överlägset. gick ur skogen och såg havet. en nyuppsatt hage där jag brukade plocka lupiner överraskade mig. inga blommor idag, frost på marken. gick förbi mastkranen. båtar på land med blå, vit, svart eller röd bottenfärg. två hundar lydde sina mattar för att få morot. kalla, ogästvänliga bänkar med frost. gick längs vattnet, tog av och på luvan. drömde mig till sommaren och lugnet i eskils kanal som jag gick längs med. tittade på sjöbodar och gröna och röda prickar i vattnet. längtan, saknad. trutar är mycket större än skator. unga, gråa trutar och vita trutar. inga svanar men kanadagäss. dessa äckliga fåglar. ständigt betraktade som äckliga av oss båtfolk. bajsar där vi vill fika. på väg hem nu. nej inte hem men mot busshållplatsen. till skolan. orkade inte tänka mer då. var trött i benen. frös. gick till stenskärsgatans hållplats. orkade inte sitta vid min. tittade på mitt gamla dagis. en pojke blev nästintill släpad till dagiset. skrek att han inte ville minst femton gånger. grät. fyfan va jag kände som honom. hade gjort exakt likadant om jag varit tre och haft en axel att gråta mot. frös hela vägen till skolan. nu är jag här. har lyssnat en kvart på lektion. nu är det eget arbete. vem arbetar? ingen. inte jag heller. saknar.

äggad förort

jag kan inte längre försvara min förort. ungarna här har för tråkigt. lördag kväll, 21.55, händer följande: jag och staffan åker till okq8, köper chips, dip och gräddfil. vi åker tillbaka hemåt. några stycken tonårigar står på en busshållplats. en går ut i vägen när vi närmar oss. något kastas mot bilen. skulle kunna vara en snöboll. ingen snö. sten? troligen inte. kommer det synas? antagligen. vi är hemma kliver ut bilen. finner resterna av ett ägg. inget märke på bilen i alla fall. ungarna står och kastar ägg på bilar som kör förbi. varför? omoget? ja! mycket. förstår inte. jag har bott i samma förort hela mitt liv. har aldrig kännt längtan efter att kasta ägg på bilar. aldrig i hela mitt liv. tycker dom att det är roligt? eller är allt annat mycket tråkigare? fattar inte.

 

har tittat på tåg biljetter till syrran i umeå. upp fredag v15 hem måndag v16. ca 1600 kronor. 

 

träning ikväll. gott.

 

vill baka morotskaka.

 

puss


och hur har det varit med staffan?

Det var verkligen här det började. oktober -07

första gången jag va hemma hos staffan. slutet av januari eller början av februari -08

hemligt men seriöst. mars -08

vår och mys vid solnedgång. april -08

äventyr i köpenhamn med älsklingen. maj -08

midsommar med staffan i järvsö.

glada och kära på sticky. augusti -08

staffan är snyggare än någonsin. november -08

party med staffans gäng hemma hos mig och maja kom in i bilden. december -08

ett år av kärlek, glädje, lycka, ilska och förlåtelse har nu gått och jag älskar dig fortfarande massor. du gör mig glad varje dag och det går inte en kväll utan att vi säger godnatt. älskar dina pussar och kramar, älskar dig!